![]() |
mnie się ten bank nie podoba...kolejny przekręt...
|
uuuu na roku Depo spoko :D czekałem na takie coś jednak tibia nie schodzi tak na psy tymi updatami :>
|
Haha fajne, szczegolnie mi sie podoba pomysl, z oknami i przesuwaniem piecow xD
|
nie gram w tibie i nie zamierzam zaczynac grac w to coś, ale zapowiada się fajnie dla wszystkich pykajacych w jakże beznadzieją gre
|
Chyba najbardziej narazie mnie cieszy to, ze zaden noob nie bedzie mi domku zasmiecal parcelami itp. -.-" xD
|
Tak tak tak super extra wow depo na rooku zaje*boza!!!!!!!
|
NO TO TERAZ WSZYSTKIE FACC-e ZAMYKAJĄ BUŹKI I PRZESTAJĄ NARZEKAĆ BO NIE PISZE NIGDZIE ŻE TO TYLKO DLA PACC!!!
A tak poważnie to spoko bo mam czasami dość latania od miasto do miasta po kase, pozatym to kolejna zachęta do kupna domków, więc i...PACC xD EDIT: ja myślałem że Cipy nie lubią rookstaylerów... |
Cytuj:
Cytuj:
@topic Dzienniczek rox :D a ponysł z bankiem całkiem przyzwoity. |
Just 1 word:
Rox |
moim skromnym zdaniem z a j e b i s t y bedzie ten update
szczgolnie bank na rook i to z domkai git pozdro all |
Podoba mi się, ciekawe jak to będzie wyglądało w praktyce.
|
@Rzesze fanów depo na rooku...
Nie będzie depo! To tylko bank, a w banku deponuje sie pieniądze.... (oczywiscie mozna tez inne kosztowności, ale jaki bank na świecie wam przyjmie 40 płatów mięsa, 10 gruszek i łopate? ) @Topic Czy ja wiem..... news za newsem, jak narazie pozytywne, pewnie cipsoft przygotowyje was (graczy) tymi dobrymi niespodziankami do jakiegoś totalnego badziewia (czyt. kolejny bot albo utrudnienia). |
Terefere a knighta znowu nic nie ulepszaja -.-
UPDATE SUX |
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Zapowiada sie nice:) |
Użytkowników czytających ten temat: 112 (zarejestrowanych: 34, gości: 78)
Sir Night Master, pogromca-szparek, Mastermind Toothy, Xoriex, Sir Dzikusek, Argothel, zoliax, Vohihidilix, Cherbel, Arithal, wizu, -Ernesto-, Palladyn von hellgate, Keel, Joaska0123, Rekin Master, Aramidus, Merrend, Sir Luk Lagger, Fiszbin, Trzamikraka, Rebeh, GiantSpider, Vicious, Nortonus, Magic Harmonian, Prometheus, Nieugiety, Lord Gumio, Dracus Darksoul, ReX15, Exodus, Lord Finez, kciukol jakie zainteresowanie xD update spox, ale napewno z biegiem czasu się znajdą wady, zobaczycie ;] |
Jak można w to pykać? Coż, dla niektórych się liczy grywalność bardziej niż cokolwiek innego. Heh, głupio, że to mówię, bo ostatnio odstawiłem Tibie. :D
Właśnie tego Quest Logu mi brakowało. Powinien być w każdym szanującym sie MMORPGu. :) |
konta w banku wreszcie cos normalenego
Lagon Night i Vekegi no wasze osiagniecie daje podziw max 15 lv to sie nie dziwie ze nie ma poco grac terz bym niegral jak bym mial taka postac |
Brawo za przypomnienie sobie o Rooku... Zrobili by cos jeszcze z mysla o Rookstayerach:] ciagle tylko main i pacc Pacc i main ... Przydaloby sie jeszcze kilka expowisk... Jakies miejsca tylko dla lvli wyzszych niz np 20. Trudno dzielic sie niewielkimi expowiskami z 10 innymi Rookstayerami ktorzy chca nabijac lvl w tym samym momencie co ty :( ale musimy dawac sobie rade;) Minosy i roty jako najtrudniejsze potworki? Slabiutko...
|
A ja ciągle myślę , że o Faccu i nowych terenach dla niego nie zapomną:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:37. |