![]() |
Eee...Każda postać dostanie konto bankowe.
|
Tylko że będzie głupio jak bank powstanie dla Premiosów. Chodzi mi że może powstać na PACC zone! :(
|
Bank będzie dostępny dla wszystkich graczy. To głupi pomysł w stosunku do Rookstayerów ale dla zwykłych graczy przydatne bo pc są lżejsze i mają większą wartość niż gp. Jak komuś nie pasuje, że jest na rooku pełno Noobstayerów to niech se wyjdzie na main albo zacznie ich trapować.
|
Osobiście uważam, że jeśli dodadzą ten Bank, to będzie nowy NPC, co za tym idzie może nowy addon ;). Jak ktoś wyżej powiedział możliwe, że będzie jakis nowy sklepik:)
@Edit Nareszcie będzie kanał trade rookgaardu;), nie będe musial ciągle krzyczeć mojego offerta, od tej pory będe sie czuł na rooku, jak na mainie:D |
Dlaczego wszyscy rozpaczają, że platynki stracą na wartości? Gdzie tam jest napisane, że możliwe będzie wymienianie pieniędzy?
Cytuj:
Jeśli jednak okazałoby się, że taka wymiana będzie możliwa, na pewno nie zadowoli to żadnego rookstayera ;). Chociaż, swoją drogą, ja i tak straciłem swoje platynki z powodu nie logowania się na depo-chary :P. Nie mogli pomyśleć o tym wcześniej? :D. |
Jeżeli chodzi o depo... depo na itemy na pewno nie będzie! (chyba że nie będzie można nic tam z maina wysyłać) a jeśli będzie to znaczy że:
1. Cipy chcą żebyśmy jak najszybciej przeszli rooka 2. albo napiły się za dużo 100% xD |
Wow!
Jak pojawi się bank to juz nikt nie kupi platyn ktore nam sie udalo zdobyc sprzedawając itemy w sklepie! Wtedy mniej sie zarabia:(
|
Cytuj:
TO NIE BEDZIE DEPO! |
Ja popieram bank, ale kto powiedział, że będzie tam można zamieniać pieniądze? Możliwe, że bank na rooku będzie służył tylko do deponowania i podejmowania gotówki... |
Cytuj:
Uważam przekonania Nosane za słuszne |
Cytuj:
To nie będzie jak dp poniewarz jak w tym banku będzie 1 npc to zawsze będą straszne kolejki i trudno będzie się tam dostać i nie będzie mozna tam trzymać itemów @edit Zillek Edonek to nie będzie taki bank typu zamiana na platynki. Zauważyłem, że w niusie napisali, że na mainie też powstanie bank(a poco mieli by stawiać nowy bank jeśli jeden już jest)Czyli będzie można tam przechowywać kase. Może będzie nawet oprocentowanie ?? XD |
Nikt nie powiedział że w banku będzie można wymieniać pieniądze na platynki i crystalki. Może będzie to "depo" do którego wkłada się tylko kasę? Nie wiem jak może to wyglądać... ale cc na roku to przesada ;\
@up ohh, telepatia xD |
Hiho all. Moim zdaniem gdyby ~było depo na rooku to by były 3 lockery na krzyż.
@up No właśnie cczyzby CipSOFT dostrzegł potencjał rooka. Pzdr |
2x@Up
Depozyt będzie , tak samo jak wymiana pieniędzy... Cytuj:
|
Afff
@UP
OMG cytujesz, a sam nie wiesz co piszesz :|. Hmm, może Ci to uproszcze: Deponowanie - będziesz mógł zostawiać tylko i wyłącznie kase (0 itemów) Wybieranie - poprostu podejmujesz kwotę, którą wpłaciłeś Transferowanie - nie jestem pewien, ale chodzi chyba o to, że będziesz mógł wysyłać gotówkę do poszczególnych miast Jak widzisz, nigdzie nie napisali o tym, że będzie można wymieniać gp->pc->cc. Zapewne bank będzie nieustannie blokowany, bo noobki będą miały nowe miejsca pracy... Bardzo przydatnym dodatkiem będzie "Dziennik zadań", mam nadzieję że dodadzą go również na naszej małej wysepce;) Nie wiem jak wy, ale moim zdaniem powinni dodać jakis nowy addon na rooku, bo osobiście mam juz 2 addony, ale pewnie na innych światach mają już wszystkie dodatki. |
@Up
Omg! Tak , doskonale wiem co pisze i wiem , że można będzie składać depozyt w postaci pieniędzy bo to bank -.-' A jak nie wiesz co znaczy "Transferować" to sprawdź w słowniku -.-' To z addonami źle przeczytałem więc to olej. @Down To dobrze , że wiesz ale nie wyjeżdżaj mi u z tekstami, że nie wiem co cytuje. @Topic Skoro sądzicie , że nie będzie można w nim wymieniać kasy to ok bo będzie trudniej zdobyć pc... Tylko co to za bank , w którym nie można zamienić kasy? |
Ehhh
@up
Ehhh poważnie coś ci siadło na oczy, ja mówiłem że na rooku są 2 addony? Jak coś to ja mówiłem, że ja mam 2 addony... Wiem co to znaczy Transfer, ale nie mam pojęcia co oni mają na myśli z tym transferem... @Edit No, dobrze że sie poprawiłeś z tymi addonami... |
Myślę, że pisząc "transferować" mieli na myśli wysyłanie pieniędzy do ludzi na ich konta bankowe lub do banków w innych miastach.
|
Hej, ale mam nadzieję, że na rooku nie bedzie można, jak to ładnie nazywacie "transferować". Bo jeżeli z maina na rook bedzie dało się wysyłać jakieś przelewy... to bedzie lipa jak ta sosna :/
|
@Up
Niby dlaczego? Jeśli jakiś Rookstayer będzie potrzebował pieniedzy na rook , a będzie miał sporo na mian to będzie dla niego zbawienie. @Down E tam, np jeśli ma się pełno kasy i jest za ciężka to pewnie by się przydało przesłać ja z rook na main i wziąść inne śmieci... CipSoft może o tym pomyślał , i zrobił takie coś... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:10. |