![]() |
szkoda takich ludzi ... ktorzy graja w ta gre dla przyjemnosci i niechca niszczyc innym zabawy, ale facet mogl wyjsc z tego trapa....
po pierwsze mial przed soba 45 ms ktorego bez problemu mozna bylo ujebac i na haste przez luke w trapie wyratowac sie z calej sytuacji po drugie kolo wcale ich nie walil wiec wiadomo bylo ze predzej czy pozniej go ubija po trzecie trzeba bylo przesowac kociolek a po czwarte trzeba troszke czasu zanim otacza sie faceta w trapie ... a on wcale na to nie reagowal i czekal jak taka oferma az go otocza szkoda faceta ... ale zeby odrazu kasowac postac za ktora mozna by bylo niezle zarobic ?:> |
Cytuj:
a jak by koles nie potrafil grac to by nie nabil 150levelu+ ty kretynie wiec prosze cie nie wypowiadaj sie tu wiecej ty 14 letni leszczu (sorry za duble post , ale irytuja mnie takie szczeniaki) |
Cytuj:
on nie ma sova bo mu na anni ukradli a pozatym jak by go zabil to by mial pz i wtedy padlby na 100% |
na 154 levelu? jak ja bym mial ten char to uciekl bym bezproblemowo :)
|
very nice ale smutne ;[
|
Cytuj:
|
nie co za lama tylko tak to jest jak chce sie byc uczciwym ...
|
Cytuj:
http://www.tibicams.tibianetwork.com...vies/show/6725 (7.6) |
Cytuj:
1-wyjsc z trapa 2-poczekac na ekipe ktra przyjdzie z odsiecza i nie ma sensu nosic tony uhow, bardziej sie przydadza mana fluidy, time ringi, might ringi, roznego rodzaju runa po drugie-owszem, byl w stanie zabic tych sorcow, ale to by oznaczalo pewna smierc bo by pz dostal, a on staral sie zaplacic. po trzecie, zrobil tylko jeden blad. zalozyl postac na serverze pvp zamiast non-pvp |
Nigdy bym nie zapłacił gdyby mnie już do trapa wzięli. ^.-
|
Prawda, koleś chyba przez pomyłkę jest na pvp miast non-pvp... Ale skoro ma taką opinię, to po jaką cholerę był ten hunt na niego O.o? Był jakiś konkretniejszy powód, czy po prostu - bo nie odda ^^?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ten filmik pokazal noobowskie pvp knighta, i wlasciwie zerowe zgranie pkujacej ekipy.. Tyle nie ma co sie wiecej rozpisywac na ten temat :baby:
|
Przykre..Ale wiekszosc ludzi przeklada tibie ponad zycie i maja gdzies, ze gosc nie chce sie bic. Na anni mu ukradli sova? TO jest dopiero debilizm. Idac ekipa trzeba miec zaufanie. Rozumiem ukrasc 10k z desert questa ale sova? Skrin plex!?
|
1. Kienam nie kupil hara tylko gra od rooka, wiem bo to moj rl kuzyn.
2. Zdeletowal hara poniewaz jest pojebany xD 3. I co by dalo ze by uciekl z trapa jka i tak na dwarf bridge byl trap a do ab by nie zjebal bo juz tam czekali.:D |
Ponawiam pytatnie: za co go bili/trapowali?
No to szkoda chłopaka, z tego co mówicie to nikomu na odcisk nie deptał a wyszedł na tym gorzej niż gdyby miał być "evul PA" ^^... |
Zreszta sami zacznijcie grac na Eternii, same PA i Skull Shooters. Nie da sie Tam wcale grac, tymbardziej, ze Keinam jest bez gildi i polowa eterni Go nie lubi xDDDD i maja racje:p
|
Cytuj:
@ ktos napisał ze nie ma df ma, ma df ale jak by uzył df to exhaused i pada -.- |
Brawo za archeologie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:14. |