![]() |
...
Jak kiedys....
Mistrzowie pvp Masakrowiec i Nemtor - uwielbialem to jak grali :] |
;)
Z tego co wiem to jednym z prywatnych powodów jest chęć ubiacia Eliego przez Nemtora.
Sam mówił, że jka go rześcignie w lvl to go ujebie . signed: Usar |
Cytuj:
A w ogole to po update nie ma juz pvp :P Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
....
Cytuj:
P.S - Taka jest cała prawda ... Zero wniku i tyle .... (Ojciec Dyrektor) |
Cytuj:
|
Cytuj:
celnosc to duzo ale nie wszystko |
...
nie jestem z aldory... ale czy masak ma nowego ownera>
|
Cytuj:
|
Quf
Nov 30 2006, 00:42:27 CET Killed at Level 121 by Brollik and by Kirenox Barbaro of Daru Nov 30 2006, 00:56:17 CET Killed at Level 115 by Nemtor and by Astes |
Wczoraj na edron coś się szykowało, jednak EM zastosowalo metodę masslogout xDDD i nic z open battle nie wyszlo
|
Cytuj:
|
Jeżeli powody podane przez Jowinne były poprawne, tak jakby nikt z CO i Animy tego nie robił, to ja jestem EO.
|
Jeśli EM nie bedzie grzać PZ to będzie ciekawie B)
Tylko mam nadzieje że wszystkie open battle/masslogi będą kamerowane :confused: Coś dla ciekawskich : http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/14837 Filmik z przygotowań CO do fragowania |
Ja mam szczera nadzieje że EM wkoncu dostanie solidne baty... już sie s*****elą zbiera bardzo długo :P
HAIL MASAKROWIEC!!! :evul: |
..
Btw oni juz raz dostali baty ^^
|
EM teraz grzeje pz i to ostro wojna sie dopiero ropoczeła ale tak naprawde juz jest koniec i znamy wynik teraz można tylko się zastanawiac kto bedzie miał dożywotniego hunta a komu pozwolą się wypłacić :]
|
Cytuj:
|
...
patrzac na tak duza liczbe membersow wydaje mi sie, ze jeden z nich jest szpiegiem
|
Cytuj:
|
i poczekajmy aż eli wróci
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:30. |