![]() |
Cytuj:
|
narazie cos slabo idzie dla em :D, to dedy ludzi z em na chwile obecna :
Anima and Chosen Ones frags: 6 Vojuva Nov 28 2006, 18:30:20 CET Killed at Level 147 by Spliffus and by Gerrell Jibav Nov 28 2006, 18:31:57 CET Killed at Level 120 by Brollik and by Kirenox Nov 29 2006, 11:05:58 CET Killed at Level 119 by Binovek and by Nemtor Jagajaga Nov 29 2006, 08:54:31 CET Killed at Level 100 by Nemtor Quf Nov 30 2006, 00:42:27 CET Killed at Level 121 by Brollik and by Kirenox Barbaro of Daru Nov 30 2006, 00:56:17 CET Killed at Level 115 by Nemtor and by Astes em ubilo tylko herylie i to noob charami, a wczoraj ladnego mass logauta dali, zamiast stanac do walki to wylogowali sie w jednej chwili all :) |
jestem calym sercem za EM!
do animy nic nie mam ale CO nie nawidze.. (pare osob tylko, pzdro dla nich x)) niech "nemtory" przegraja :evul: |
Ladnie, ladnie a jeszcze 3 miechy temu wypowiadalem sie ze EM zostanie przy wladzy na Aldorze 4ever.
Hmm, no co tu duzo mowic jest ich wiecej maja wyzsze lvle.... ALE JESTEM ZA EM!!! NIECH WYGRAJA xD |
Dajce na tibiacams
Dajcie ktoś ten filmik na tibiacams.com i dajcie linka Plxx... :):) Z góry thX
z powodu : You have requested the file wojna.rec (782 KB ) . You have reached the download-limit for free-users. Want to download more? Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 53 minutes) __________________________________________________ __________________________________________________ _ You advanced from Level 99 to Level 100. Wreszcie !! xD |
Tak nie wiem o co smiga bo sie jeszcze Vojuvy nie spytalem ale nie rozumiem dlaczego mego kumpla uje**liscie..
|
@tibiaplayer
Czemu "Nemtory" ? szugerujesz sharing? |
Cytuj:
@V ;s.. najsilniejszy/najlepszy/najfaniejszy w calym CO i Animie to Nemtor. mowiąc "Nemtory", mial na myśli gildie anime i co. ide spać |
Cytuj:
|
Cytuj:
Powodzenia Jeden juz zaplacil kto bedzie next ? |
qrde debuga dostaje omfg ;/
|
Cytuj:
|
Nemtor jest rzeznikiem i sam rozwali ich... Eli No niewiem ale mysle ze bedzie neutralny jak wroci... btw. czemu nie gra?? Szkola czy praca??
|
Cytuj:
|
tibiacams plxx
Dajecie ktos to na tibiacams.com Plxxxxxx... I zapodajcie linka ![GUILD][/GUILD]
|
Cytuj:
Jak bys mial czas to mozesz zapodac linka :) Pozdro8o |
CO & Anima na pewno wygrają, zwłaszcza, że w CO jest mój kumpel. :)
|
Do Huja Pana !! Dajcie Rehosta na tibiacams !! Bo rapid jest jebnięty !! Prosze kogos normalnego niech to zrobi bo nigdy nie zobacze tego filmiku !!
Ahhh... Plx Rahos!! |
@up
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/14778 Mam nadzieje ,że EM sie weźmie w garść. Nie żebym był za EM ale jak tylko CO i Anima będą fragować to właściwie nudy i zero emocji :confused: |
Kiedys sie moze obudza...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:02. |