![]() |
Cytuj:
w zyciu sie tak nie usmialem xDDDDDD jesli myslisz serio, ze mam 8 lat, to zal. @edit hmm, to jest temat w ktorym komentuje sie film, wiec juz nie bede offtopowal. sry. |
No i to sie nazywa zgranie! a nie jak na galanie . . . :/ filmik jest poprostu ******* ;] mam nadzieje ze wiecej takich filmikow bendzie bo ten jak juz wczesniej wpsomnialem jest z.ajebist*
|
Nom, zgranie maja pierwsza klasa, szkoda tylko że to nie polacy a br. z miesiąca na miesiąc robi się coraz mniej serverów na którym władze mają pl...;/
|
up. to chyba dobrze?... na Aldorze polacy maja wladze... i ten serv nie jest fajny... teraz jest tam wojna i mam nadzieje ze EM wygra x)
|
Cytuj:
@Topic Co tu mowic.. pr0 style |
Ludzie macie tu link z tematem gdzie jest ta sama walka tyle ze od poczatku do konca jakies 100 minut akcji :) Polecam
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=104796 |
Niezła masakra. 30 minut akcji i tyyle deadów, a oni wogóle nikogo nie stracili?
Mój rehost POLSKI serv! (700KB/s!): Ściągnij z tibicam.superhost.pl(wersja beta! szukam pomocy co do wygladu, PM me plx!)l Lista innych rehostowanych filmów oraz filmów których nigdzieidziej nie było (od 88 MS z secury!)! |
Verlian
Popieram Luthiego.Verlian z łaski swojej Adi daje filmiki głownie ze swojego serwera.Rzadko sa wyjatki takie jak ten i jakoś nikt nie zaluje tylko ty.Gromexorek dawal praktycznie kazdy filmik na forum a nawet kilka razy te ktore byly i uważał ze tylko on moze zamieszczac filmiki.Tak samo w sprawie bota cos wedlug mnie go uzywasz. W miesiąc zdobyłes 48 lvl (napisalem na poczatku 50 ale do tego tez bys sie pewnie uczepil).Jak przygładam sie twoim wypowiedziom nie wydajesz mi sie tak doswiadczonym graczem ktory moze wbic 48 (lol) lvl w miesiąc i to na dodatek knightem który musi trenic skille. @Topic Filmik extra.Adi nie przejmuj sie Verlianem.Dla mnie nie wygladasz jak Gromexorek |
I co tu więcej mówic...
Po Prostu TOTAL MASACRE,tak powinna wyglądać zgrana gildia ;] Gz dla niej ;D |
Niezla taktyka :]
|
Cytuj:
wtedy Em mialo Szanse teraz Zecik-.- |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:24. |