![]() |
Ja wpadłem po uszy do gówna ;o Siedze teraz na 20 i neiwiem co zrobic ;o. Wiem wiem... coś w gimpie ale ... co :D BTW Filthy mam ciebie głęboko w ***** Saza tez ;d Nawet spokojne Riddla nie dacie zrobic ;*
|
Cytuj:
Podpowiedzi ode mnie: no.6 Jedziemy! no 6(6) Znajdź kod i spójrz na klawiaturę - \\\\\\\\ i już masz odpowiedź no 6(66) |
Mecze sie z 4 i ni jak nic nie moge odczytać , bo dowiedzialem sie , że jest tam jakis kilkupixelowy napis. Niestety nie wiem gdzie i prosze o pomoc :baby:
|
A ja na trzecim siedze ';..;' Coś chyba z wyrazami THING i OZ ale nie wiem, próbowałem różnie wpisywać i nic :>
|
Pobgrubione OZ to zmylka. Poi prostu musisz odnalezc jedna litere, od ktorej wszystko sie zaczyna - pozniej pojdzie jak po sznurku, jezeli znasz angielski.
|
Tam jest wiele zmyłek...
Ja utknalem na zagadce z lustrem nr.5, moze jakas mala podpowiedz? na czym mam sie skupic? co jest moim odbiciem? ^.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ja sie mecze z 7... jakas podpowiedz? |
@up
Już mu to powiedziałem przez gg. A tak wogóle to na którym siedzisz poziomie? Ja mam problemik z 6(66) |
omfg, wreszcie zrobilem 5b - wskazowka, ze trzeba patrzec na slowa 'z gory' rzeczywiscie byla trafna :>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Slawekmag Edit: Spoko |
No właśnie widziałem, tylko zapomniałem o tej jednej małej literce. Widziałem napis, ale nie pomyślałem, że coś znaczy. Weź to edytnij bo to spoiler.
I teraz razem na 7 siedzimy :P |
Kurde dalej nic nie wymyśliłem x_X Jedno słowo jest do trzeciego ?
|
Cytuj:
|
O rotfl, udało się. Głupia odpowiedź :| Ale następne sa napewno coraz gorsze heh ...
No.4 Bardzo prościutkie :) |
3 jest taka prosta, a jednak robilem ja cała godzine =p
hint : kod zrodlowy + obrazek i mamy odpowiedz. |
hahaha! Rozwiazalem 7. Ale poryte...
Stoje na 25 i dalej dzis mi sie nie chce... Jak cos, to pisac na GG. |
Cytuj:
|
Kto da jakas podpowiedz do zadania 4 ? Odczytalem juz te słowa i znalazlem to co powinienem znalesc na obrazku. Ale dalej mam problem.
ok, poradzilem sobie z 4, paint power ! ;-) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:53. |