Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Parkour film Rohen #2 Parkour in Lodz (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=104732)

spider-bialystok 03-12-2006 20:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghard Lage (Post 1110401)
Dobra powiem to tak jak na 14-latka dobrze se radzisz. Ludzie mówią, że jesteś słaby bo są przyzwyczajeni do tricków z 13-stej dzielnicy, Yamasaki (nie pamiętam jak się to pisze), itp. Trzymaj tak dalej! Trenuj! I pamiętaj "człowiek bez pasji to nie człowiek".

Ja do tej pory myslalem, ze jak ktos decyduje sie wystawic filmik na forum, to po to zeby ocenic umiejetnosci i co mnie obchodzi jego wiek? Oceniam skilla i nic poza tym. A jak chcecie sobie popatrzec na malego wymiatacza to zobaczcie co wyczynia ten 8 latek :D KLIK

Rethfing on Aldora 03-12-2006 20:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok (Post 1110435)
Ja do tej pory myslalem, ze jak ktos decyduje sie wystawic filmik na forum, to po to zeby ocenic umiejetnosci i co mnie obchodzi jego wiek? Oceniam skilla i nic poza tym. A jak chcecie sobie popatrzec na malego wymiatacza to zobaczcie co wyczynia ten 8 latek :D KLIK

Mały jest dobry, aczkolwiek ma pewne problemy z wykonywaniem różnych akrobacji, ale jestem pewien że jest to spowodowane tym faktem, że w wieku 8 lat ma się jeszcze pewne problemy z poruszaniem, utrzymaniem równowagi, etc. Ten starszy natomiast jest strasznie nierościągnięty. Miał problemy żeby unieść noge prostopadle do drugiej :PP Ale trudno się mówi, dobrze im idzie.

Walekifa 03-12-2006 22:43

Parkour in Lodz - 0wn3d. Obraza dla Łodzi,łódzcy parkourowcy cie dojadą. A tak poza tym to to jest chyba polskie forum,więc po co piszesz po angielsku? ; ]

Ghard Lage 03-12-2006 22:55

No ten 8-latek mnie zgasił :D Zmieniam zdanie wiek nie ma żadnego znaczenia liczy się styl i umięjetności. A tak na serio choć jego styl bycia mi nie odpowiada to widać, że chłopak się tym bawi i to jest dobre. Przestanmy jechać newbie (bo widać, że początkujący...)!!!

Shanhaevel 03-12-2006 23:08

@up
Ba, gdyby nie był tak w sobie zadufany i nie odnosił się do innych z taką butą to dałoby się znieść... ale jak wyskakuję mi taki troll, wszystkich ma gdzieś, usprawiedliwa swoje słabe umiejętności 'równością', to jak mamy się zachować...?

spider-bialystok 03-12-2006 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghard Lage (Post 1110746)
Przestanmy jechać newbie (bo widać, że początkujący...)!!!

Raz, ze on cwiczy juz 2 lata. Dwa, ze jak jest sie poczatkujacym to sie nie daje filmikow na neta tylko sie cwiczy skilla, a trzy, ze jest tak zarozumialy i butny ze az boli.

Celoz 03-12-2006 23:33

Dokładnie na 2:37 jest fajny (czyt. żałosny) skok
Reszta bardzo ładnie

btw. poproś kamerzyste, żeby nie dawał zbliżeń, bo masz brzydką (bez obrazy) twarz ^^
(od razu mówię, że sam ładniejszej nie mam)

Exolius 04-12-2006 00:18

Przeskoczysz pare barierek i myślisz żeś pr0 mastah?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Celoz
btw. poproś kamerzyste, żeby nie dawał zbliżeń, bo masz brzydką twarz ^^

ROTFL!

Rethfing on Aldora 04-12-2006 08:25

Hahaha Celoz w tym momencie przegiąłeś xD Dojazd na pełnej... Rohen a takie miałeś loczki fajne w pierwszym filmiku... To były loczki prawda?

..::QRAS::.. 04-12-2006 08:55

ogladajac ten film to na parkurze znasz sie jak ja na balecie...

Ryłek 04-12-2006 09:04

Mistrz Wielce Elytarnego Sp... Sztuki tylko dla Wybranych (tm) powrócił.
To ja podziękuję, oddalę się w swoją szarą strefę i dalej tam będę robił za cichutką myszkę z plebsu. ;;;

@edit: Swoją drogą fajne masz sznurowadła, męskich kolorów nie było?
Widać, że sporo się uczyłeś od Murzynów z "Chłopaki nie Płaczą"

joey 04-12-2006 13:29

Widać, że od poprzedniego filmiku nabrałeś trochę formy, ale i tak nuuudzisz. Pozdrawiam

@Ryłek
W dodatku giba się jak pierdolony rezus.

EDIT2:
Niech se kamerzysta statyw kupi.

EDIT3:
Kurde, ale tandeta :D

VeLvet 04-12-2006 14:15

Chłopie trenuj trenuj...bo daremny jesteś że aż żal :P

sexi sznurówki :P

Rethfing on Aldora 04-12-2006 15:02

Nie no trochę na poważnie... Rohen teraz widzisz co jest złego? Nie pokazuj pierdół (wiązanie sznurówek...) tylko weź się do roboty i pokaż nam nieco więcej niż przeskakiwanie przez te nudne barierki i jakieś przewroty... Przewrót jak zrobisz po skoku z wysokości kilku metrów - zrozumiem, ale nie po upadku z 1.5m murku...

Tutivihi 04-12-2006 16:44

Nie przymierzając, dresik masz tak samo fajny jak Kononowicz sweterek : )

Ok, bo powoli schodzę z tematu, w parkourze tricki wykonuje się przy pełnej prędkości, nie powinno się zatrzymywać przed przeszkodą.. To sie chyba zwie płynność albo flow, mniejsza z tym.

Z resztą - niewiele umiesz, przez cały film te same rzeczy. Nie widziałem pierwszego filmiku, ale po obejrzeniu tego wiem, że obejrzeć go nie chcę.

Ale trenuj dalej. Może coś z tego będzie.

=EDIT=
Acha i Twój angielski troszkę kuleje : P

Ghard Lage 04-12-2006 19:33

Ale go jadziecie... Jak ktoś wcześniej napisał "nie karmić trola"...

Czarna_Mamba 04-12-2006 19:57

Sprawdziłbyś się w skoku przez płotki.

Walekifa 04-12-2006 20:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghard Lage (Post 1111784)

Ten chłopak potrzebuje krytyki.......

Quezacoatl 04-12-2006 20:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghard Lage (Post 1111784)

A co! Okazuje się, że mamy tu forum pełne pr0-mastAh hardcorowych Parkour'owców. To prosta zasada, sami umieją lepiej, to go krytykują że sam robi słabo, bo przecież umiecie lepiej, no nie? Wszyscy umiecie o wiele lepiej, co do jednego, i nie połamali byście się przy tym.

Jam mam prostą zasadę. Nie umiesz tego zrobić lepiej, to nie komentuj jak to robi ktoś inny.
A co do butnego odnoszenia się autora. Zdaje mi się, że bardziej by go zabolał całkowity brak komentarzy, niż ta wasza marna "krytyka".
(A założę się, że połowa co tu krytykuje nawet tego nie widziała ;) , Jeden się znalazł taki co naprawdę umie lepiej i pojechał autora, to reszta jak bydło też, bo czemu nie, nie można odstawać, no nie? Przez internet cię nikt nie widzi, i nie wie, że nie umiesz nawet fikołka na ziemi z siedzenia zrobić, co tam, nie żałuj sobie, pojedź gościa. Nikt cię tutaj nie zaskarży, a jak ktoś walnie tekst w stylu "to pokaż jak ty potrafisz" to udawaj, że albo zbyt zajęty, albo to, albo tamto, albo powiedz że takiemu pro jak ty trzeba będzie za to zapłacić.)

PS
Teraz dolałem oliwy... BURN! BURN!!!

Fiszbin 04-12-2006 20:58

@up

A czy krytycy filmowi kręcą filmy?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:47.