![]() |
Cytuj:
Nie napisalem ze znika tylko ze sie zmniejsza ! :o Tak tak, prosze pana, trzeba czytac do konca. Tyle. |
Ale jak ma się zmniejszać skoro jest najmniejszy możliwy?
|
to bardziej ciekawe coraz bardziej mnie skłaniacie abym został rook slayerem.. nieraz czytałem o quech że u jednego człowieka w mieście w pokoju jest teleport do mino maga ale trzeba mieć 35 lvl :p oraz że u mino maga jest teleport do spike sworda na jakim świecie grasz może się dołączę do rozwiązywania twoich zagadek:)
@down możliwe ja nie wiem bo narazie się tym nie zajmuje.. a tylko coś takiego czytałem w poście więc mogę mieć braki ale to nie zmienia faktu iż to wszystko jest ciekawe |
Cytuj:
|
Drogi panie Marcinie24, skąd szanowny pan wie, że prowadzi on do Mintwalin? Dostał się pan tam? Teleport został ZAKŁUCONY więc wcale nie musi prowadzić tam gdzie kiedyś.
|
Up:
to ze to droga do mintwalin wnioskuje sie z ksiazki tora jest gdzies na rooku nie jestem pewien ale to chyba ta ksiazka ktora lezy na stoliku w mino hell |
Widze, że mowa o ksiażce. W tej książce jest napisane, że "Minotaur Mage przybył z Mintwalin, aby sprowadzić najazd na Rookgaard"
Jak widać jest zamknięty teraz w pokoju. Więc wybijcie sobie to z głowy, że ten tunel prowadzi do Mintwalin! |
Cytuj:
|
Marcin, po co ci teoria (opowiadanie) bo żadnej potwierdzonej teorii tu nie znajdziecie. ;p
|
@Marcin
Nie teleportuje. Nigdzie. |
Cytuj:
|
no i cipy ;)
Nie wiem dokładnie, ale coś mi się wydaje, że kiedyś nie można było wejść na tą palącą się beczkę. A jak się teraz da, to może zaczynają coś wkładać nowego do mm/ss/ghoul questu? |
a ja właśnie się tą sprawą zajmuje tylko potrzebuje pomocnika na calmerze bo sam nie dam rady nawet jeszcze 8 lvl niemam..więc jakby ktoś mógł to niech napisze i byśmy mogli się tym zajmować razem i by było łatwiej..
|
A jak jest miejsce z dead dragonem na prawo od niego (>) jest zasypany tunel i jakby go prowadzic prosto po minimapie to jest rowno do latarni w thais!
O! Gól xD Nie wierzycie - sprawdzcie @down Co coc co ty chcesz? Jaka plama? Ja mowie o tunelu a ten mi wyjezdza z jakimis plamami zamiast dziur, a idz ty.. |
Cytuj:
Tak propo to jest temat o beczkach i ogniu. Zacznijmy wkońcu rozmawiać na temat. @EDIT up Za to ty wjezdżasz tym, że powyżej jest latarnia... zanim cokolwiek napiszesz przemyśl to. |
Cytuj:
@Topic eeeh..nie znudzilo wam sie to jeszcze ? zdaje mi sie ze nie ma niczego w tej beczce :( |
nie jestem pewien ale taka sama beczka jest w tunelu na fibule. jak się mylę to poprawcie B)
|
Rozwikłałem tą zagatke jak bedziesz sie patrzył przez 10 godzin na ta beczke to ognie na niej zaczną sie rozmywać i będzie można ją otworzyć8o
|
Cytuj:
|
@UP
Dobrze że o tym wspomniałeś jak zależy wam na czasie można coś łyknąć na rozgrzanie gardła, wtedy zmiany na monitorze zachodzą dużo szybciej:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:00. |