Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Tajemnicza Beczka (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=104736)

Cashtan 04-12-2006 20:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan klocek
A powiem ci tak: NIE PRAWDA! Ogien na tym martwym ciele jest ciagle taki sam nie moze sie zmniejszyc poniewaz juz jest najmniejszy jaki jest. A na bank nei znika bo jzu sprawdzalem
cos ci sie chyab zdawalo tylko ......

Panie klockó.

Nie napisalem ze znika tylko ze sie zmniejsza ! :o Tak tak, prosze pana, trzeba czytac do konca.

Tyle.

Michoss 04-12-2006 20:30

Ale jak ma się zmniejszać skoro jest najmniejszy możliwy?

ZdicH 04-12-2006 20:31

to bardziej ciekawe coraz bardziej mnie skłaniacie abym został rook slayerem.. nieraz czytałem o quech że u jednego człowieka w mieście w pokoju jest teleport do mino maga ale trzeba mieć 35 lvl :p oraz że u mino maga jest teleport do spike sworda na jakim świecie grasz może się dołączę do rozwiązywania twoich zagadek:)

@down

możliwe ja nie wiem bo narazie się tym nie zajmuje.. a tylko coś takiego czytałem w poście więc mogę mieć braki ale to nie zmienia faktu iż to wszystko jest ciekawe

Marcin24 04-12-2006 21:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZdicH (Post 1111919)
to bardziej ciekawe coraz bardziej mnie skłaniacie abym został rook slayerem.. nieraz czytałem o quech że u jednego człowieka w mieście w pokoju jest teleport do mino maga ale trzeba mieć 35 lvl :p oraz że u mino maga jest teleport do spike sworda na jakim świecie grasz może się dołączę do rozwiązywania twoich zagadek:)

pozwól że przybliże ci to wszystko: otóż jest pewien pan o imieniu Tom u którego w pokoju jest dźwignia (oczywiście do pokoju nie da się wejść). W pokoiku z Mino Magiem jest teleport który prowadzi do MINTWALLIN a nie do żadnego Spike Sworda dlaczego? ponieważ tym teleportem przybywały posiłki na rooka

Ameriov 05-12-2006 00:38

Drogi panie Marcinie24, skąd szanowny pan wie, że prowadzi on do Mintwalin? Dostał się pan tam? Teleport został ZAKŁUCONY więc wcale nie musi prowadzić tam gdzie kiedyś.

Lukasz(R) 05-12-2006 20:39

Up:
to ze to droga do mintwalin wnioskuje sie z ksiazki tora jest gdzies na rooku nie jestem pewien ale to chyba ta ksiazka ktora lezy na stoliku w mino hell

Antykwaczor_z_Calmery 05-12-2006 20:54

Widze, że mowa o ksiażce. W tej książce jest napisane, że "Minotaur Mage przybył z Mintwalin, aby sprowadzić najazd na Rookgaard"
Jak widać jest zamknięty teraz w pokoju. Więc wybijcie sobie to z głowy, że ten tunel prowadzi do Mintwalin!

Marcin24 05-12-2006 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Antykwaczor_z_Calmery (Post 1113551)
Jak widać jest zamknięty teraz w pokoju. Więc wybijcie sobie to z głowy, że ten tunel prowadzi do Mintwalin!

Jeśli więc nie prowadzi do Mintwallin to gdzie? Wymyślcie jakąś inną SENSOWNĄ teorie

Lodziq 05-12-2006 22:22

Marcin, po co ci teoria (opowiadanie) bo żadnej potwierdzonej teorii tu nie znajdziecie. ;p

Michoss 05-12-2006 22:39

@Marcin
Nie teleportuje.
Nigdzie.

Antykwaczor_z_Calmery 05-12-2006 23:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michoss (Post 1113825)
@Marcin
Nie teleportuje.
Nigdzie.

A jeżeli teleportuje, to tylko Bóg wie gdzie.

Mr. x) 06-12-2006 00:43

no i cipy ;)

Nie wiem dokładnie, ale coś mi się wydaje, że kiedyś nie można było wejść na tą palącą się beczkę. A jak się teraz da, to może zaczynają coś wkładać nowego do mm/ss/ghoul questu?

ZdicH 06-12-2006 16:28

a ja właśnie się tą sprawą zajmuje tylko potrzebuje pomocnika na calmerze bo sam nie dam rady nawet jeszcze 8 lvl niemam..więc jakby ktoś mógł to niech napisze i byśmy mogli się tym zajmować razem i by było łatwiej..

Cashtan 06-12-2006 17:02

A jak jest miejsce z dead dragonem na prawo od niego (>) jest zasypany tunel i jakby go prowadzic prosto po minimapie to jest rowno do latarni w thais!
O! Gól xD

Nie wierzycie - sprawdzcie

@down
Co coc co ty chcesz?
Jaka plama?
Ja mowie o tunelu a ten mi wyjezdza z jakimis plamami zamiast dziur, a idz ty..

Antykwaczor_z_Calmery 06-12-2006 17:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cashtan (Post 1114671)
A jak jest miejsce z dead dragonem na prawo od niego (>) jest zasypany tunel i jakby go prowadzic prosto po minimapie to jest rowno do latarni w thais!
O! Gól xD

Nie wierzycie - sprawdzcie

Tam jest dziura, a nie plama. Przyjrzyj się uważnie.

Tak propo to jest temat o beczkach i ogniu. Zacznijmy wkońcu rozmawiać na temat.

@EDIT up
Za to ty wjezdżasz tym, że powyżej jest latarnia... zanim cokolwiek napiszesz przemyśl to.

Loffy 06-12-2006 19:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Antykwaczor_z_Calmery (Post 1114751)
Tam jest dziura, a nie plama. Przyjrzyj się uważnie.

Tak propo to jest temat o beczkach i ogniu. Zacznijmy wkońcu rozmawiać na temat.

@EDIT up
Za to ty wjezdżasz tym, że powyżej jest latarnia... zanim cokolwiek napiszesz przemyśl to.

Nie nie to Ty pomysl -.-...on napisal ze ten tunel wedlug mini mapki (jesli jest prosty) prowadzi do latarni w Thais ale jest niestety zasypany ;(

@Topic
eeeh..nie znudzilo wam sie to jeszcze ? zdaje mi sie ze nie ma niczego w tej beczce :(

Dimin 07-12-2006 14:38

nie jestem pewien ale taka sama beczka jest w tunelu na fibule. jak się mylę to poprawcie B)

Warlord 08-12-2006 09:58

Rozwikłałem tą zagatke jak bedziesz sie patrzył przez 10 godzin na ta beczke to ognie na niej zaczną sie rozmywać i będzie można ją otworzyć8o

sys1992 08-12-2006 10:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Warlord (Post 1117303)
Rozwikłałem tą zagatke jak bedziesz sie patrzył przez 10 godzin na ta beczke to ognie na niej zaczną sie rozmywać i będzie można ją otworzyć8o

a dużo w czasie tego patrzenia na nią wypiłeś ?? ;> bo to jest takie pytanie zasadnicze i dość ważne ... B)

Warlord 08-12-2006 11:59

@UP
Dobrze że o tym wspomniałeś jak zależy wam na czasie można coś łyknąć na rozgrzanie gardła, wtedy zmiany na monitorze zachodzą dużo szybciej:)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:00.