Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Częstotliwość wypadania Vampire Shilda z Vampira. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=104781)

Rybix 11-02-2007 02:33

uhm... ja miałem farta i mam dalej do tych v shieldów ;DD w sumie sorcem z podpisu zloociłem 12 ... ;D i 10 w 8 dni ;D expiac 2-3h ... ponieważ mam straszne lagi w ciągu dnia >.<

Lionix 11-02-2007 22:25

Nah

Wszyscy all mają rację, ale te 'statystyki wypadania" (można tak to nazwać?? :baby: ?) są chyba źle zrobione ;p

Oto przykłady:
Z beho rzadko Q Rod <--------> miałem 7 po tygodniu :cup:
Vampire Shield rzadko <--------> mój kumpel po 2 tygodniach miał 0, a drugi kumpel (kumple!!!, KUMPLE ATAKUJĄ!!X( X( ) po tygodniu miał 3 ;D

pozdr :evul: ;( :cup:

Boreq 12-02-2007 15:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NoooBeeeK (Post 1258291)
powtorze setny raz i temat Zamkniety... Zalezne jest to tylko i wylacznie od szczescie :)

Potwierdzam zdanie kolegi:p jedynie trzeba mieć szczęście możesz w tygodniu mieć 5 a w next miesiąc 0...

xenek 12-02-2007 15:37

jest takie przysłowie głupi ma zawsze szczęscie wiec jak masz iq 0,20 to z każdym vampem vampirka xD żart oczywiscie moj kolega poszedł na vampy i pierwszego dnia nic a drugiego dnia poleciała mu jedna i był zadowolony ;p

Merkarxell 12-02-2007 15:50

Powiem tyle: idziesz na hunta, nie licz na loot, jak coś zlocisz ciesz się. Co do pytania: zależy jakie będziesz miał szczęście co zostalo wcześniej powiedziane

Kalafiorek 16-02-2007 11:00

Lionix! Skąd wziołeś ten axe co masz na avatarze?

Myślę, że im dłużej będziesz expił to prędzej ci wypadnom.
Z vakiri wypada P armor bardzo żadko. Dobra expie ileś tam czasu (troche dużo) i P armor. Dobra! Super i ide na drugom i znowu plate armor. Ale potem już nic. Ja myśle, że loot nie zależy od szczęścia. Jak sobie na to zasłużysz to ci lootnie, a jak np. tylko przejazdem kropniesz potwora to ci tylko kasa lootnie. Musisz cały czas probowac!

Głupio to ujołem;(

Grabadia 18-02-2007 18:09

@Kalafiorek

Żal mi ciebie ziomuś :(
Ten axe, to jak każdy wie jest Sca i jest z Annihilatora.

Zasłużyć to ty możesz na pałkę z polskiego za wyraz "drugom".
Loot zależy tylko od farta. Np. próbowałem lootnąć WoI sorcem 3 dni i nic, następnego dnia przelotem zabiłem 1 draga i dropnąłem Woi :)

@Topic
Fart, fart, fart i jeszcze raz fart

Xetasi 18-02-2007 18:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lifter (Post 1110546)
Witam!
Mam do Was pytanie. Mianowicie jak często z Vampa wypada Vamp Shield? Wiem, że w opisie Vampa na Tibia.pl pisze że rzadko, ale chciałbym się dowiedzieć dokładniej. Jaka jest szansa, że w ciągu najbliższego tygodnia (5dni) wyleci mi Shield?

nie nastawiaj sie na vampirke bo mozesz sie rozczarowac

Korodrel 11-03-2007 19:11

Trzeba miec szczescie :p np. tak jak ja xD w 1 dzien 2 vamp shield :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:11.