![]() |
Ovvner coś nowszego plx ; d
Pozatym gz all! |
1) nowego narazie niemam i mówiłem już o tym
2) to nie org.pl tu tych fot niedawałem......................... 3) może jakieś bardzje treściwe komenty;) wiem jesmte wredny ale lubie czytać a gz po 150 stronach mojego poprzedniego tematu mi sie przejadło :P |
Ja tam w te mpa wierzę ;) Widac, pozbierałeś się po hacku ;P Gz chęci do grania po nim ... A noobami, którzy Ci mówią, że robisz ''fejki'' się nie przejmuj ;] Poprostu Ci zazdroszczą.
|
Ktoś prosił o rozwinięte komętarze, więc postaram się ;)
Faraon hunt, coś wspaniałego. Jedyny co w nim złego to to, że bloker padł :/ Demonki, też świetnie. Loot dopisuje to jeszcze lepiej ;D Mam nadzieję że kiedyś też tak dam rade ;] Gz pro ;p Btw. ładne hity wchodzą. Podniesienie się po hacku - rzecz nie łatwa, ale widać że Ci się udało/udaje @Lord Geed, fajnie musi tam na bk być ;] Naawet nawet hity wchodzą |
re
~ Ss'y to sama 'smietanka'.
Widac tu ogromne doswiadczenie gracza a takze jego odwage. Gratuluje wszystkich lootów. EDIT :Zadko komentuje ss'y , lecz tu zrobie wyjatek gdyz z ogromna ciekawoscia je ogladam. :) Pozdro : ] |
no nic, delikatnie mówiąc zostaliśmy olani ciepłym moczem(25 postów w tym ~~10 naszych) na 1,2k odwiedzin, widocznie srenido was interesuja nasze sski, dzisja/jutro zamkne temat albo skasuje zalerzy co tma mozna tu robic na tibia.pl:P moze załozymy temat na org.pl(tam sie ludze interesuja chociaz;/) a moze nie niewime
cya |
re
Jeszcze raz : Wypasione Screeny!!!!!!!
Ludzie komentujcie, bedzie warto..... Czekamy na nowe ss'y :< :< :< :< GL & HF |
Tak, dawajcie na orgu, bo tutaj nupki nie widzą przyjemności w komentowaniu waszych jakże ładnych fotek ; p Javal, olej stary temat i dawaj do nowego Memento Mori (oczywiście na org) ; )
Pozdro! |
ten temat zostanie zamkni/usunięty no nic zostaliśmy olani ciepłym moczem to sie nic niepiradzi
Za to mam info dla wsyzstkich tych(a jest tu 1 chyba ;P) którzy czytali mój temat na tibia.org.pl otowrzyłem go i wrzuciłem dzisja 37 fotek nowych -> link;) tylko uważajcie kłutnie offtopy itp będą karane otworzyli mi temat ale jest zaostrzony rygor:P(np jak bede walił orty jak tu to mam bana bo mam już 90 na 100 punktór ostrzezen ;p) http://forum.tibia.org.pl/showthread...14314&page=150 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:45. |