Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Zwycięzcy konkursu "Reklama tibia.pl"! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=105125)

materazzzi 07-12-2006 03:41

Gz wszystkim ja tez cos wygralem ;] w totka 10000 zl :D.

Wald_Kerius 07-12-2006 08:22

Ja również gratuluję zwycięzcom. Jak widać nasze konkursy są bardzo opłacalne i warto w nich brać udział.

filobossek2 07-12-2006 09:31

"Ja wiedziałem, że tak będzie..."

Mimo iz mi osobiście filmik Andersa się nie podobał to z całego serca ci gratuluje :)

Ale "...ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy..." i nowe konkursy :)

Onori 07-12-2006 09:41

W takich chwilach doskonale wiem czemu nie biorę udziału w konkursach organizowanych przez t.pl - bo nie dorastam do pięt pewnym osobą :). Gratuluje!:)

Jvsta 07-12-2006 09:52

Przyznam że prace są godne pochwały, mi także najbardziej spodobała się reklama stworzona przez Lorda Andersika.

Gratuluje zwycięzcom!

~~~Pozdro Shinjix~~~ ;)

edit/ Zapomniałam dodać, że nagrody były warte pracy i czasu poświęconej na zrobienie tych reklam. Fajne te nagrody :D

Lord Gumio 07-12-2006 09:59

Gratuluje wszystkim wykonania bardzo ciekawych prac no i Trzeba rowniez pogratulowac nagrod :D mi najbardziej do gustu przypadla praca z 2 miejsca :D

Anders 07-12-2006 10:21

Dziękuję

Chciałbym jeszcze raz serdecznie i gorąco podziękować zespołowi tibia.pl. Dziękuję za tak wspaniale zorganizowane wręczenie nagrody - to na zawsze pozostanie w mej pamięci. Dziękuję za opublikowanie rozmowy z wręczenia (przepraszam za błędy :P). Dziękuję za wszystko i szczególnie za to, że dzięki wam mogłem zrobić swojej Ukochanej Dziewczynie cudowny prezent (dla niewtajemniczonych Dea Luminata ze screenu, na tibi.pl Evinio, Ewcia w rl to moja Piękna i Kochana Dziewczyna z którą jestem już ponad 3 lata i jej przekazałem swoją nagrodę - To dla Ciebie Kochanie :*).
Chociaż ogłoszenie wyników trwało dosyć długo (co kosztowało kilka nieprzespanych nocy :p), to jednak opłacało się czekać, szczególnie że nagroda niespodzianka przerosła moje najśmielsze oczewikania. Gratuluję również pozostałym zwycięscom a tym którym nie udało się wygrać życzę powodzenia w przyszłości, bo napewno jeszcze przed nami niejeden konkurs. A wszystkim z tego miejsca mogę powiedzieć: Odwiedzajcie stronę tibia.pl jak najczęsciej, bo naprawde warto...

Miłosz 07-12-2006 10:40

Czy to nie dziwne że konkurs który ja wymyśliłem ma zwycięsce z tego samego świata co ja? E tam
BIG GZ XDDD

Cossma 07-12-2006 10:48

Gratz dla wszysctych userów, zwycięzców jak i tych którym sie nie udało :)

PS. Ja tez chce taki medalik :P

Dwimenor 07-12-2006 14:51

Z swojej strony dodam, że w tym konkursie naprawdę ciężko było wytypować pierwszą trójkę prac. W ostatecznym rozrachunku była to różnica 1-2 głosów.
Naprawdę-w porównaniu do poprzednich konkursów plastycznych, poziom prac bardzo się podniósł.

Naturalnie-zespól Tibia.pl jest bardzo zadowolony z takiego obrotu spraw.

I naturalnie: gratulacje dla zwycięzców.

Myst Rydan 07-12-2006 15:02

Gratulacje dla zwyciezcow :)
No coz... moze nastepnym razem sie uda :D Oczekuje na kolejny konkurs tibia.pl i chyba nie tylko ja :D
No i oby bylo wiecej medali :))

Jeszcze raz gratz.

Noro 07-12-2006 15:39

Gratulacje dla wszystkich zwycięzców :)

Birkart 07-12-2006 15:50

:p

Ch*j Bombki strzelił choinki nie bedzie :D , dobra , dobra zeczywiscie prace ktore wygraly byly fajne :) , wiecej konkursow z uzyciem Movie Makera PLx ^^ , Gratz medalika :P

BTW : Ilu jest polskich Gm-ów Bo tam jaksi GM gadal :P

FellanK 07-12-2006 15:59

@up
chyba 1 xadam,czesto banuje ludzi na xanterze ;p
@topic
mam pytanie ;p zobaczylem banner z magazynem tibia.pl i czy naprawde on istnieje?Fajnie by bylo jakby byl :D

pzdr,
Fellank

-=DanieL=- 07-12-2006 16:08

Gratulacje dla winnerów konkursu. (Teraz sobie pluje w brode, że nie chciało mi się startować :P)

Misza 07-12-2006 16:16

Ja sie nie dowiem, co mowily postacie i nie poslucham muzyki, bo biblioteczne komputery nie maja glosnikow. Ale gratuluje, szczerze.
I taki offtop: za co byl pierwszy medal? Widzialem go na Tibianews, ale nie pamietam, kto i za co go dostal.

SkateElement 07-12-2006 16:34

Gratulacje :)

Matkus on Celesta - skąd ty się tam wziołeś skoro masz "Last login:never logged in" xD

Tasker 07-12-2006 16:49

Cuż napisać... poprostu wielkie GZ ;D

Marciniek 07-12-2006 16:52

Przede wszystkim Gratuluje zwycięzcom!!! :cup:
... oraz tym, którym nie udało się zmieścić w pierwszej 3, mimo bardzo dobrych prac.

Chciałbym równierz podziękować sędziom za wyróżnienie mojej pracy,(:cygaro:)
mimo iż nie robiłem jej dla laurów a dla przyjemności.

W oczekiwaniu na kolejne konkursy,
Pozdrawiam wszystkich czytelników Tibia.pl :flaga_pl:

filczyk 07-12-2006 16:52

Gratuluje wszystkim, prace naprawdę ciekawe :D i warte nagród.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:22.