![]() |
Cytuj:
I, dla twojej wiadomości, nie wiem ile grałem na moim stałym servie, chyba rok, i mam 43 druida z 51 mlvl, 31 sorcerer z 36 mlvl, 25 knight z 60axe/70sword/73 shielding, 28 paladyn z 64 dist. A eq: DSM, C legs, BoH, Steel Boots, Hat of the Mad, Royal Helmet, Blue Robe, Vamp shield, Demon shield i AoL... I wcale nie zbierałem na to miesiąc |
Cytuj:
-nielegalne -można wywalićj ak w błoto jak nie masz pewności od sprzedającego -jedynem noobem wydaje się że jestes ty a teraz do rzeczy Mogiliby Cipy dodać inne pierdułka a nie jakieś szajsy co w lecie nikt nie będzie pamiętać, ale liczą się intencje |
Czyli nie będzie test serva zewnetrznego>??
|
Nah, po co?
Kazdy by pkowal, nie szukal bledow |
Spoko sie zapowiada nowe ozdubki fajne a ludzik z ciasta poprostu genialny xD
jedno mnie tylko irytuje wieksza szansa na misia i skarbonki na terenach dla pacc tego jeszcze niebylo -.- |
sory to jest temat o mikolaju.mam pytanko bo jelsli chodzi o mikolaja w tibi to jestem newbie:P gdzie i kidy on rozdaje prezety i czy kazdy cos dostaje prosze o dokladne wytlumaczenie.thx
|
Wow ,a co w pkowaniu błędów nie może być?np skull się pojawia niebieski albo cóś :D moim zdaniem powinni jednak zrobić taki test server tylko z ograniczonym pk możesz zabić 5 osób np potem cię wywala albo grasz normalnie :D
Ja tam zawsze testy lubiłem. |
Cytuj:
|
Hmmm.....
Śmieszny ten update się robi... =)
Ciasto-ludki i inne takie :P kto by pomyślał?? CipSoft chyba nie ma już wielu pomysłów... Ale mi tam się podoba, ciekawy tylko jestem, co po świętach? Czy te girlandy and other stuff po prostu znikną?? Czy w lipcu wciąż będę mógł wystawić choinkę :] PS: To mój początek na forum.tibia.pl Witam wszystkich :baby: |
Cytuj:
Fajne dekoracje, na czas świąteczny udekoruję chatę świątecznie :D Cytuj:
Cytuj:
|
Zaraz po update zaczynam produkcję tych ciast :) Pokombinuje z dekoracją :D :D
|
Święta, święta!!!
Juppi, wreszcie długo oczekiwane :p
Ozdóbki, prezenty super!!! Fajne :) "Mikołaj" sie postarał xD Congratulations 4 CiP's! |
Ja mysel, ze to jutro update bedzie ;] skoro teasery sa co piatek to dzisiaj zapewne byl to ostatni teaser a jutro... No wlasnie raczej upd !! Wiec czekajmy na spoznionego mikolaja ;] Aha i zeby cos wiecej dal za te spoznienie :D jakies moze w edron MPA moge dostac XD (joke) powodzenia wam zycze XD !
|
Troche śmieszny ten pomysł z ciastami itp. :) , a może ktoś wie czy na Rook'u będzie można robić ciasta ??
|
Cytuj:
@up NO A NIE!?! Trzeba tylko zdobyć mleko, które jest dostępne z questu dla pacc |
Cytuj:
skąd ta pewność że w piątek (jutro) TS dla wszystkich? Btw. mam nadzieje że ten misiek od mikolaja to nie będzie teddy, albo będzie very very rare, inaczej jego cena drastycznie zmaleje, a co z tymi co wydali na niego powiedzmy tydzień temu,niewiedząc o tym że można go będzie 'łatwo' dostać od mikołaja, kupili teddyego za 500k~? |
Czuć magię tych świąt ;)
|
AAAAHHHH i jeszcze jedno, z tematu "SS'y z Zimowego Update'a" czy coś takiego (w każdym razie w dziale Updates) Tutor wypowiadał się, że w sobote będzie TS publiczny, bo sami tutorzy raczej nie wykonają questa w PoI, a update nastąpi prawdopodobnie 12 grudnia.
@Edit Chciałbym Teddy Beara... :> |
:] Nono
Hyh ja chce figurke takiego mikołaja i czapeczke :D
fajnie by wyglądało w domku :p ciekaw jestem co w tym roku dostane :D |
Normalnie super, ciasta do zjedzenia i nietoperze na ścianach -.-
Przydałby się panom z CIP-u, pod choinkę porzadny kubeł z zimną wodą aby oświeciło ich i zajęli się ważneijszymi sprawami. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:20. |