![]() |
Cytuj:
|
ciekawa wojna ;] widać że bardzo wysoki lvl a dobre pvp to dwie odrębne rzeczy ;]
Hail Vision _./ |
@up
Popieram w 100%. :D Hail Vision _/ |
Taifun FTW! (For The Winner!)
|
Mi tam zalezy na tym zeby Taifun nabil najwiekszy lvl w Tibii. I nie obchodzi mnie to czy sharuje tam konto z kims czy nie. A wy wszyscy mu zazdroscicie tego lvla dlatego kazdy mowi "Niech go zabija, to frajer, i ze to ciota i padnie niedlugo" itp. a sam by was pokolei poroz*******al jakby chcial..
|
Cytuj:
|
Heh ujawnia sie tu (i nie tylko tu) typowe myslenie wiekszosci Polakow "Jak ja nie jestem najleprzy to nikt nie ma prawa !"
Wezcie sobie na wstrzymanie ludzie...zazdrosc niczemu nie sluzy. |
HYH kazdy jedzie tak tego Taifuna ale po ch**a?
pie*****ie ze gra na 10 ownerow Bzzzzzzdura ;P a nawet jesli to badzcie tacy kozacy i tez grajcie na 10 i zrobcie w poltora roku 280~~ lvl mysle ze to nic wielkiego? :] niech gra jak jest cwany ze go nie zbanowali no to chwala mu zato i to znaczy ze nei on jest noob tylko wy bo sie bulwersujecie odrazu. i zazdrosc jest wielka :P ustanowil sobie jakis cel i doniego dazu wiedz sie nie prujcie do niego. a co do wojny to mysle ze go nie ubija bo troszke trudno go trapnac a tych sorcow do lvlu 185~~ to taifun zamyka na 1 ue jak sie mana skonczy wiedz moga go pocalowac w jajca tyle ku**a :P |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
topic@ Drużyna osoby nagrywajacej... spierniczyła sprawę... jaki był wynik? 0:6 dla przeciwników osoby nagrywającej? |
Bo Taifun Gra na kodach ..
Tyle w temacie ;) Sssijcie ;) Hail Vision |
Cytuj:
ja tez zyczylbym taifunowi jak najelpeij ale to frajer.. leci na botach w pk, myslisz że jakim cudem on caly czas ma zaloznego ssa? -,- to frajer i jeszcze raz frajer .. zabic kogos i dac mu hunta za PG o,O teraz w wojnie juz przegrywaja 2;1 ;-) _/ Vision |
Cytuj:
a tak btw. co to ssa? |
up: Stone skine smulet :p
Ja też uważam ze 97% osób wypowiadających się tutaj poprostu zazdrości mu levela B) Peace~ |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:04. |