![]() |
Toxic Fire powiem szczerze nie podobał mi się wogóle, ale za to ten drugi, Endless Shine the Killing - wybitny. Niestety trzeciego filmu nie miałem okazji obejrzeć, gdyż po prostu nie zdążyłem ściągnąć.
Pozdro. |
Cytuj:
Sam niedlugo sprobuje cos zmontowac z filmow jakie mam na dysku (4.500 filmow TibiCam - 3GB). Jakosc mam niezla, 20-25 fps w 640x480 w SnagIt z prawie zerowa kompresja. Ktos moze wie czemu Fraps kreci filmy z Tibii w niskiej jakosci? Jak krecilem z SoF2 w 800x600 z full detalami to mialem 45 klatek/s, a w tibii to taka jakosc, ze namow sie nie da rozczytac. |
Temat bardzo ciekawy założyłeś ;]
Powinien znalezc sie tu jeszcze wmv z Black Widows , Berylian Warfare, Next Generation the movie oraz White Eagle the movie . Są to wmvaly moim zdaniem godne uwagi ;] . Toxic Fire ... świetny wmv . |
przydalby sie Dancing Shadows z Kyry , moim zdaniem filmik jest lepszy od Toxic Fire nawet. jakbys mogl - wrzuc. aaa no i wiesz co - Liches of Archinare: official movie. najlepszy filmik jaki kiedykolwiek widzialem z Tibii, ale niestety tylko na video.google wiec jakosc mizerna. A i tak jest najlepszy ;) ten film poprostu trzeba zobaczyc :D tak samo jak Dancing Shadows ;)
jesli ktos ma te filmiki na dysku - wrzucilibyscie mi na rapidshare ?:D po formacie nie mam czego ogladac :] |
Cytuj:
Za to ten drugi film, tak jak mówiłem, po prostu świetny. Btw. Jeżeli oglądasz filmy z ludźmi których znasz, to jest to zdecydowanie większe "przeżycie". Tutaj link do mojego jedynego jak narazie filmu. http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=104405 Pozdro. |
Cytuj:
Jak już pisałem Dancing Shadows wrzuć - najlepszy ***** z podanych tu wg mnie |
Yreneush - a widziales Liches of Archinare ?;)
filmik LoA jest wg mnie swietny. Dancing Shadows zreszta tez. Co do Wanyna - az zatesknilem za stara grafika ;) i takimi tam. A co do Toxic Fire, no coz. Ty mowisz monotonny - ja mowie dokladnie pokazujacy fragi ;) |
BOSKI unit? a widzial ktos film acko? 10+ ludzi z unitu pod inna nazwa go gonila i ze swoim boskim pvp nie umieli go zabic:D
a co do szwedzkie lacze i boskie pvp to powinno to wygladac tak : szwedzkie lącze + boski bot.... |
ja je zassam!
endelssa mialem juzj akies pol roku temu on jest troszke stary ale JARY:DDDDD
jestem tak jak duzo wyzej kolega za dodaniem sergio demon slayer i moglbys dodac lord lejo jakosc slaba ale chodzi o film^^ i Balckwindow szwedow na polakow dobry film tez pozdro |
Do autora:
Nie pisze sie złóżyte, tylko zużyte. Może pora zainwestować w jakies słowniki j.polskiego? |
Filmiki super ;P
wie ktoś może jak sie nazywa ostatnia muzyka z filmiku o Wanynie? ta "I try to be perfect..." |
@up
Sum 41 - Pieces |
Cytuj:
@Lord Lejo? Widzialem film i niczym mnie nie zachwycil. Nie najwyzsza jakosc, nie za specjalna muzyka, akcja ktora nie pokazuje nic interesujacego, a nawet nie jest opisane na filmie co ma pokazywac. Cytuj:
@Offtopic Znacie jakiegos PA ktory wystepowal na paru filmach i jest z 30 min jak PAje? Mam pomysl na film, ale nie przypominam sobie zadnego materialu na temat jakiegos PA. |
@up
"Imargam PA" :P byl ostatnio o nim filmik jak PAuje pod ab |
Można wiedzieć, czy będzie wogóle jeszcze możliwość ściągnięcia stąd tych filmów??
|
@Do Autora tego tematu
Robisz dobra robote, a jezeli mozesz wystaw film rowniez gildii Unit "The Big Show" tez ladny film, mialem go ale format byl :/ nagralem na plytke ale sie cos z nim satalo i nie dziala :/ |
Cytuj:
|
Czemu link to 1 filmiku nie dziala ??? Bedzie to naprawione czy moge zapomniec o obejrzeniu tego filmu, a z tego co mowicie to jest super...
|
Cytuj:
1) Atak Unitów i akcja w Veno Szybki masslog Unitów i w venore w trapa wpada Koniu, chwilke go Uha Chris Basso po czym ucieka do PZ. Przychodzi Komisarz Halski i probuje go wyciagnac z trapa. Koniu pada i Unit zaczyna gonic halskiego, po chwili trap i sie zlozyc, bo probowal ratowac kolege. 2) Fibula Chyba to bylo na fibuli to wtedy byl blad w dowodzeniu Kazadum i polowa ich tam padla ;) |
"Chyba to bylo na fibuli to wtedy byl blad w dowodzeniu Kazadum i polowa ich tam padla "
oni tam ubili vateriela poczym unit zrobil mass loga i zaczeli tam sie bić.. widac bylo kto jest silniejszy :) vateriel padl ale zabujcy padli szybciej niz on :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:11. |