Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   System poziomów (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=105462)

Vil 10-12-2006 22:38

Nie ma po co zmieniac, niech pozostanie namiastka RPG ustawiona na bicie expa do znudzenia.

Ri'Pablo 11-12-2006 18:20

Tibii może przydałyby się zmiany, ale raczej mniejszego kalibru.

Btw. Uważasz, że po zmianie nazw przedmiotów nagle caly świat zacznie grać w tibie??

System skillowania i zdobywania magicznych poziomów jest w porządku, tak samo ja zdobywanie poziomów.

Jeśli mieliby coś ulepszyć, to walke z Botterami/Sharerami i chociaż lekko zmniejszyć różnice między Pacc a Facc...

JUNIR 11-12-2006 18:38

TOPIC

Gdyby tak zrobili musieliby też zmienić nazwe na Gothic Online ;)

Gothic to fajna gra ale tibia to NIE gothic tak więc jestem 100% na nie do każdej twojej propozycji

Maxioris 11-12-2006 19:08

Przeczytałem i moje zdanie jest takie :
SP-Zadużo się nagrałeś w Lineage, czy Mu :P, a pozatym to by moim zdaniem zepsuło klimat tej gry...
Punkty do roździelania? Co tutaj gothic? :D To by było coś, ale też glupie...
Knight załużmy an 100 lv mugły mieć nawet 2k many, a to by było beznadziejne... Moim zdaniem, twoja opinia na ten temat jest, jakby to powiedzieć... W grę by się grało zby łatwo, straciła by swój urok...
Jeśli miałbym głosować, to bym okrzyknoł stanowcze NIE... Bo to w końcu Tibia.
Taka jes moja opinia na ten temat...

Grałem w mu online
Gralem w Ragnaroka
Gralem w Lineage 2
Te wszystkie gry maja wiekszosc tych zeczy kture wymieniles w topiku... I dlatego w nie nie gram :P

Avrerk 11-12-2006 19:27

1.Wrocic do Tibii 7.4.
2.Paladyn przed "zniesczeniem".
3.Won soul pointom.
4.Won rozdzkom itp.

XIII 11-12-2006 20:21

Nie przejdzie. Tibia to nie jest typowy RPG i nigdy nie bedzie mogl byc porownywamy do RPG z prawdziwego zdarzenia.
Cytuj:

Jednagrze
Błagam...

Vil 11-12-2006 21:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez XIII (Post 1122694)
Tibia to nie jest typowy RPG

Tibia to jest prymitywny H&S.

XIII 11-12-2006 22:05

@up poprawiam wiec:
Tibia to nie jest RPG.

Guardian anubite 11-12-2006 22:59

NIE NIE NIE
te pomysły są idiotyczne nie podoba sie idz graj w Ro i inne rzeczy.. W tibi jest urok bo jest taka jaka jest nie ściągnięta z innych gier.. i tu zmierzam do sedna...Tibia zaczyna updejtami wlazić w dupsko innym grą o takiej tematyce co mnie martwi... Najlepsza jest prosta dawna tibia co mogleś usiąść się rozerwać pograć z kumplami itp.. Teraz to wszystko schodzi na psy i poki cipsoft nie wróci do 7.4 to Tibia będzie coraz gorsza , coraz więcej osób zacznie się uzależniać aby wbic ten 100 w miesiąc... Teraz nie to co keiydś ze 100 był wyczynem ... Teraz 250 to wyczyn a 200 normalka... szkoda , jeszcze raz szkoda że nie ma starego klimatu.Mogłbym nawet płacić za pacc 2x więcej ale żeby starocie wróciły:)

Zyphiel 12-12-2006 06:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avrerk (Post 1122474)
1.Wrocic do Tibii 7.4.
2.Paladyn przed "zniesczeniem".
3.Won soul pointom.
4.Won rozdzkom itp.

Yes plx. CIP kradnie pomysły z innych gier, coraz bardziej z każdym updatem, a ja bym chciała żeby było jak dawniej. Bez zmian, chyba że wstecz. =)

ripper 12-12-2006 09:37

Narzekacie na zmiany, ale przyzwyczajacie się do nich szybciej niż sami się połapiecie. Wprowadzili sporo uwygodnień, a wygoda uzależnia. Może i klimat Tibii nie jest już od dłuższego czasu taki, jak zaczynałem, ale nie narzekam. Przestanie się podobać definitywnie - nie będę grać. Proste jak budowa cepa.

Leazo 12-12-2006 17:51

Zje...eś cały system (no prawie) z Gothica. Nazwy też. Ale nawet fajnie by było z tymi punktami bo można by było grać ciagle a nie skillować, i mieć pewność, że jakiś 18 lvl ze skillami 80 cie nie ubije jesli masz 30 lvl. :)

Avager 12-12-2006 18:17

Autor:
Pograj troche w inne gry RPG i MMORPG, a nie pograles sobie w jakiegos tam Gothica, i sie podnieciles takowym systemem - ktory jest strasznie uniwersalny... i takze wymaga poprawek !

Topic:

Coz... Tibia to G... Komercyjne wielkie G... Ktore nie ma sensu procz Miec Duzy Lvl , Duzy Mlvl i Duze skille...innego sensu w tej grze nie ma.

Jak by Tibia wrocila do 7.1 (wersja przed 7.11) , to bym moze pogral...

7.1 FTW !!!!!!!!

P.S.
Jesli chcecie podobny system jak jest w pierwszym poscie, to poczekajcie na RP-Online, gierka bedzie podobnej grafiki jak Tibia, robiona przez Polakow, Posiadajaca 100x wiecej questow i takie tam duperele (wieksze rozbudowanie) - ale to nie temat na reklame.

dagothar 12-12-2006 22:55

Przestancie z tymi Gothicami itd.; podwaliny calego tego systemu lvlowania itp. polozono lekko liczac ze 20 lat temu, nic w tym oryginalnego nie ma.
Powinniscie sobie pograc w jakies stare gry, a niech nawet bedzie ktoras z Ultim :P

Lukasz(R) 13-12-2006 07:53

nie mialem czasu przeczytac to co poprzednicy napisali no ale Magic Sword ma swoja inna nazwe Sword Of Valory czy jakos tak co prawda nei wiem co to znaczy ale jzu tak kiczowato nei brzmi :P

ripper 13-12-2006 09:27

Cytuj:

Coz... Tibia to G... Komercyjne wielkie G... Ktore nie ma sensu procz Miec Duzy Lvl , Duzy Mlvl i Duze skille...innego sensu w tej grze nie ma.
A jaka gra nie jest komercyjna?

dagothar 13-12-2006 13:15

Darmowe byc moze? Stworzone dla zabawy? Wydaje mi sie, ze da sie wymienic pare tytulow.

damtob 13-12-2006 13:47

Wyjć.
Stop skill pointa to nie gothik -.-

Pere 13-12-2006 17:57

Niee!!!

Za dużo wzięte z gothica i takich gier. 1 i 2 punkt są bez sensu większe lvl by byly za dobre, znudzilo im by sie expienie na faraonach i ferumbrasach :P. Czemu nazwa "Magic sword" ci nie pasuje, a tak wogle to jakbys napisal "zagładę orków" albo "smoczą zgubę" po angielsku? Kiedys jak nie bylo różdżek soul pointów itp. było lepiej bo prościej. A tak pozatym ile już grasz w Tibie jak napisales "zaawansowany graczu" :P ??
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dweron Abyth (Post 1120345)
6. No i oczywiste zrównanie profesji

Jedynie z tym się zgodze. Czyli masz pomysł zj***ny. Taka tibia jaka jest jest dobra.

Argothel 13-12-2006 18:24

Nie podobają mi się punkty 1 i 2.
Za to podoba mi się to z należeniem do "sztucznej gildii".
Ale profesje trzeba wyrównać.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:32.