![]() |
niewiedzialem ze na komputerze mozna az tak sie rozgrzac a własciwie to palca od cisniecia tego je....ego entera xD
|
Cytuj:
btw. pisze sie c.h.u.j nie h.u.j (niemacie co sie sprzeczac o ten wyraz bo mialem cale 45 minut przedyskutowane o poprawnej pisowni tego slowa :) ) |
O boże, udało się !!! :cup:
Kurcze, na Test Serwerze rzucają na mnie SD :( Ale my się nie damy:cup: Oni mi 200 hp zabrali, a ja im combo za 500 hp i bye bye pk xD |
EEeeeee wam tez wyskakuje disconnected from server?
Mam ciagle naciskac enter przez 1h czy se dac spokoj? |
@ Ludzie, którym się udało.
Powie mi kto kolwiek, czy daliście rade na serverze Testa czy Testera?? |
Mi też tak wyskakuje.
Powiem wam tak. Weźcie ukradnijcie bombę atomową, weźcie mnie na elektryka, ja wam ją "przerobię'', i jak ją włączę to w całej europie/Ameryce (ceny do uzgodnienia XD ) wysiądzie prąd, a my mamy laptopy, i jak wszystko będzie w normie to żadnych kolejek nie będzie xD |
Cytuj:
mialem pecha trafilem na w miare zorganizowana grupke >.< na TS ktos powienien pilnowac tych random PK bo to jest przesada.... |
czyli mam tak naciskac i sie modlic zeby weszlo?
|
Cytuj:
Obawiam się, iż to może nie wystarczyć... |
Ehh przez 15 min próbowałem się lognąć na TSa i mi sie znudziło :P Może jutro rano jeszcze spróbuje bo teraz to nie ma większego sensu ;) No ale wytrwałym życze szczęścia i dobranoc wszystkim :]
|
Hahahaah, udalo sie, na GS poszedlem na 9 lvl:D:D
|
Nie mogę, już siły nie mam ;/. Od 2h ciągle to samo ;/. No cóź, próbujemy dalej, a nóż się uda...
Pozdro dla tych co się im udało wlogować ;p |
Cytuj:
|
Spróbuje się zalogować :p Chciałbym zobaczyć wreszcie GS`a lub coś podobnego na Rookgaard`zie :D
|
Zalogowałem się fajnie wyglada teraz lina i podziemia ale długo nie grałem bo zabiłem gostka z Sd a następnie mnie zabili xD
Ale ogólnie czasu nie miałem na gre zreszta pełno pk jest logowalem się 30 min polecak wciaskanie entera tego po prawej mniej palce bolą:) ja już nie próbuje. |
Pograłem sobie, ale zaczelem bić jakiegoś nooba i mnie dopadli :/
|
Prawie...
Cytuj:
|
LUDZIE IDŹCIE SPAĆ! Może wtedy uda mi się na testa wejść, bez konkurencji :p
|
Ważne ,że się mi udało pierwszy raz zalogować na testa ale chyba loguje sie tam aby pekować niedobrze m isię robi gdy widze 100- 200 lvl pk
|
moze screenow chcecie ??
za 10 min max beda wszystkie www.pielucha.org/tibia/test pozdrawiam...btw 2 najazdy juz byly :] quadry i gobliny na ab :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:05. |