![]() |
Godzina 20:00 jest oczekiwana chyba przez 10000000000000000 tibijczyków :]
|
Mam na dzieje że tak jak zapowiedziano wczęśniej bank będzie również na rooku ;] no to tyle co mnie cieszy z tych "nowości". reszta mi objoetne ;/ niestety na rooku nie ma domków ;( a szkoda ; ]
|
Cytuj:
Watpie wqtedy nikt by go nie kupil |
@Up
Na rooku bank bank będzie. |
No to git bo myślałem że bedzie waste że chooy
|
Ja to jednak nie czuje tej atmosfery którą czułem chociaż podczas ostatniego letniego update. TRoszke tajemniczości , informacje były co tydzień podawane ale w bardziej ciekawym tonie :) Teraz nie było tego czegoś ..... i jeszcze te łapu capu :/ Wg. źle że tak wyskoczyli z tym update jak królik z buta (nie mam weny?) :/ Sądze że będzie kilka bugów które nie zostały wykryte przez tak krótki okres testu (bądź co bądź 3/4 tutorów robili(iły) qesty :P A i tak zamknięty test był krótki w porównaniu do ubiegłorocznego :P
|
Dobra nowy klijent 7.9 pobrany i zainstalowany ;]
Teraz jeno czekać pozostało na start serverów ;] Edit: Chyba zdążyłem sciągnać klijenta w ostatniej chwili bo juz tibia.com nie działa - tylko info iż szykują update ;d |
Questy w Ab? Zara je oblete all. Ciekawe ile ludzi będzie gadać na forum że zalogować się nie może, będe liczyć ich chyba :)
|
Taka mała rada przed 20:00 pobierzcie teraz klienta tibii bo jak się o 20:00 zacznie to do jutra będziecie pobierać :)
www.Tibia.com <<< Transfer już spada a co będzie po 20:00 więc spidem ludzieeeeee !!!!:p |
Nom nareszcie tero sie zobaczy co nam takiego przygotowali :D oby było warte bom czekal na update z utesknieniem :D
|
Tibia 7.9 już jest =)
Po update pojawia się w świątyni? Bo loga dałem przy wejściu do kopalni w Kazardonie a chce być u siebie w Thais :)? |
Update troche niespodziewany ale wreszcie sie OSTRO zmnieni moje ukochanie miasto AB... Ciesze sie bardzo odrazu lecie podziwiac dziela Game Masterów.
POZDRO:D |
Extra
Super, nie moge sie doczekać kiedy bedzie sie można zalogować na tibi ;]]]
Jestem ciekaw jak wygląda teraz Ab.:] :] |
Jupi !!!!!! Wkońcu pozabijam Grincze :)
Ps. Ukryty tekst:
|
Użytkowników czytających ten temat: 327 (zarejestrowanych: 78, gości: 249)
omg az tyle czyta ten temat az glowa boli a ja nie wiem czy mi sie sciagnie ta tbia bo zapomnialem wczesniej sciagnac ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( |
Tak więc czas updatu nadszedł, pośpieszyli się ale to i lepiej, bo jeszcze zdąrze zobaczyć przed wywiadówką =P.
Co do samej aktualizacji.. dobrym rozwiązaniem jest bank, zbędnym? Dodanie tych pierdół "Ozdoby, ciasta, girlandy". Już w poprzednim update dodali dużo śmiecia. Nowy teren - chwali się. Nowe qesty- patrz ^ (wyżej) Bank - cool. Ciekawe jakie będą wady, może znów zrobili qesta który umożliwia dostanie się na wyspy... oby nie ;). |
już sie nie moge doczekać tego updatu a jeszcze mam tyle nauki ;( nie wiem czy sie wyrobie do 20;] ale co tam: nauka nie zając - nie ucieknie... ; ]
|
Tibia.com już wyłączona ;]
Dajcie bezpośredniego linka do clienta :p |
Cytuj:
Co mnie bardzo cieszy ;] |
juz jest doopa, klient sciagnac sie nie chce tibia.com wylaczana:/ trza sprobowac pozniej, a i tak bedzie ciezko:P
pozdr. |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:15. |