![]() |
|
A jak ogarnac mąke?:p
|
Skąd można wziąć inne świąteczne itemy?
|
Wszystkie świąteczne itemki są dostępne w sklepach z meblami, ozdobami itp. :baby:
|
@up
Paczki świąteczne i kartki też? Tylko ozdoby (sklepy meblowe) i pare "kolekcjonerskich" (u pomocnika Mikołaja) |
Ja jak w Carlin chciałem kupić w meblowym to mi nie chciała sprzedać bo zaczeła coś o Paccu nawijać ... :(
|
No bo to tylko dla pacc ;)
|
Można kupić kartki bez pacca czy nie w końcu?? Che kumplowi wysłać i nie wiem jak skombinować :D
|
ej, ja głupi chyba jestem, ale skąd wziąść to Candlestick? Do tortu?
No to Gorn mnie nie lubi, bo nie chciał mi sprzedać.... |
Candlestick?
Tam gdzie bagi, backpacki, i inne takie pierdoły |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jak włozyc swieczke w tort? proste:) kladziesz ciasto na ziemi i na nie swieczke to samo sie złączy.
a wie ktos moze jak robic ciasta o różnych kształtach? serca itd? bo widzialem screeny ale nie wiem jak zrobic:) edit: a co do noza:) to mozna go tez "ukraść" z królewskiej kuchni na zamku w thais:) @down łeee to szkoda:P hehe:) ale widzialem jeszcze duuuzo duzo rodzajów ciast heh wydaje mi sie ze jakis npc sprzedaje formy do ciast albo jakies przepisy albo jeszcze cos innego:P '2 No to ciasto , ciasto z owocami, ciasto ze swieczka to kolejne etapy w robieniu Party cake. no a serce ? i tort urodzinowy ? jak sie je robi:P wlasnie to mialem na mysli mowiac "serca itd." :) |
Serce zapewne tylko w walentynki, ale więcej nie wiem :)
Edit: @Up a niby jakie rodzaje? Ja widziałem Ciasto Ciasto z owocami Ciasto z owocami i świeczką Ciasto-serce Tort urodzinowy W sprite'ach takie widziałem. Innych nie. |
A gdzie dokładnie carlin można kupić mleko ??
|
A ten nóż jak sie nazywa i jak wyglada?
|
jak zrobic tort urodzinowy (nie ciasto)
|
Wszystko o cieście (ze świeczką i bez) oraz o tym, co trzeba mieć, aby je wykonać, macie w tym oto Poradniku
Pozdrawiam |
Mam pytanie...jak zrobić tort urodzinowy ? Aaa... i czy można robić jakieś inne ciasta?
|
jakie z was ŁOBUZY :D co wy macie z tym Venore i Carlin? Przecież Mleko można kupić na Edron (oczywiście jeśli masz PACC) :D
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:21. |