Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Problemy z serverami (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=10573)

Sir Many 30-08-2004 08:48

A ja od Rana siedzialem z Kolega Na DL'ach zlootowalismy rh i teraz go juz nie ma :(

Raz sie zyje licze na nastepny:D

Misieq 30-08-2004 09:00

Ja sie ciesze :)) , bylem rano na dlach , 15bp uh waste :/ , patrze cofnelo , poszlismy znow i Rh :)

Masel 30-08-2004 09:01

to po kiego grzyba siedzialem 6 godzin na dwarfach??;[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[
grrrrrrrrr
wrrrrrrrr
juz nic nie pisze bo jeszcze bana dostane za brzydkie slowa;P

HoX 30-08-2004 09:05

Czyłem ze tak będzie

Bue! Tyle godzin na marne, tyle zabitych trolli (buahah), zabiłem nawet kolege! a wszystko na marne! czułem ze tak będzie, nigdy nie może być zbyt pięknie X( a szedłem jush na :berserk:

Zrazoz 30-08-2004 09:31

Jak piszecie że tyle godzin na marne (pewnie już nie chcecie grać) to ja z chęcią wezme wasze postacie. Ślijce number i pasword na muj nr. gg <CIACH> :]

Nie, nie znam się na żartach.

Sebusiaczek 30-08-2004 09:56

Szkoda ze bylo cofniecie czasu troche rzeczy stracilem :( ,ale pewnie dla niektorych uratowalo to zycie :).Mam nadzieje ze duzo tego niestraciliscie ;) .szybko odnowcie straty :tongue: .

Spider 30-08-2004 10:28

Ludzie, aż mi się czytać odechciało po 1 stronie. Kto was prosił o wypisywanie tego co straciliście?! Jak nie umiecie czytać to całe szczęście, że się szkoła w środe zaczyna.

Lysolini 30-08-2004 10:58

Mowicie ze wszystko zostalo cofniete do godziny 9 00 a jezeli ktos zaczal grac
o godzinie 21 30 to czy tez to zostalo cofniete? bo niejestem pewny.

Juliusz Cezar 30-08-2004 11:16

No skoro wszyscy dzielą się swoimi przeżyciami to i ja powiem, że mnie to niewiel popsuło po prostu wrócił do mnie sprzedany BP of HMM i straciłem ze 20 ryb które złowiłem

Juliusz Cezar 30-08-2004 11:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lysolini
Mowicie ze wszystko zostalo cofniete do godziny 9 00 a jezeli ktos zaczal grac
o godzinie 21 30 to czy tez to zostalo cofniete? bo niejestem pewny.

Nic nie mogłeś stracić, bo grałeś już po "cofce" :)

MeFF 30-08-2004 11:50

Uuuuuuuuuu

To stanowczo niefajnie!!!! :(

HUNTER 30-08-2004 12:28

No tak.

Trzeba byćwyrozumiałym dla Cipów bo nic nie jest wieczne a więc nastąpiła usterka którą szybko naprawili!!!!!!!!

See ya in tibia.

Tofik 30-08-2004 12:56

a jakie swiaty cofneli ?

Cofneli Harmonie ? Lunare ?

Guardian McLeavy 30-08-2004 13:08

Hmm, no trzeba to rozumieć. Jedni się cieszą, drudzy smucą, a trzecich nic to nei obchodzi, a problemy były zawsze, są i będą zawsze... Przedewszystkim nie można oskarżać CIP'ów.

Pozdrawiam...

Resthin 30-08-2004 16:57

Cala Prawda !!

Zrobie z tego oftopic ale musze to napisac.
Mianowicie to co zaobserwowalem wczoraj na tej stronie przekonalo mnie jacy ludzie potrafia byc glopi. Jak sami wiecie w temacie " Tibia Wylaczona " zostalo napisanych 38 lob wiecej stron debilnych\bezsensownych\glpoich\infantylnych\wogul e nie zwiazanych z tematem postow. Wiec apeluje do was ludzie ( oczywiscie nie do wszystkich ale do wiekszosci ) zastanowcie sie nad swojim zachowaniem to ze jest to forum internetowe nie oznacza to ze mozna na nim pisac takie bzdury. Nic juz tu nie pomoze zadne upomnienia zadna reputacja . Jest tylko jedno wyjscie BANOWAC ile wlezie , ale jest to forum bardzo obszerne i z tak mala iloscia Modow/Adminow bedzie to dloga i zmudna praca wiec proponuje przyjac wiecej modow/adminuw nic nie zaszkodzi ze jest ich wjecej tylko pomoze.
Wydaje mi sie ze to tylko moze pomuc temu forum .

Arrasekt 31-08-2004 02:25

No to prosze : teraz gdy pisze ten post połowa serwów padła ( mniej wiecej te, które działały podczas wczorajszej awarii). Mam nadzieje, że żadnego z nich nie zrestartują.

Rapher 31-08-2004 16:47

Hehehe

Ja nie miałem NET-u 4 dni więc ten problem mnie nie dotyczy :D :D :D :tongue:

traczuu 31-08-2004 19:29

POWIEDZCIE MI JEDNĄ RZECZ?! Czy ja dobrze czytam?? Wszystkim cofnąło tylko nie na Liberze?? Ja gram na liberce i nie cofnęło mi nic....:-) Ktoś jest jeszcze komu nie cofnęło??

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:42.