![]() |
Poradnik dobry ale...
Ja i tak banku będe używał tylko na rooku, lub do płacenia czynszu :] |
Czy jesli wpłace np 500gp do banku na Rookgaardzie to czy jak wyjde na maina to bede mogł je wyplacic?
|
@up
dobre pytanie , bo malo mam capa jak wychodze z rooka bo biore na siebie viking helmet i takie tam duperele oplacalne na mainie :D
|
Poradnik loox! Nie dopatrzyłem się błędów i nawet nie wiedziałem że mogę przesłac komuś kase <lol> ;)
|
Cytuj:
Jeżeli mógłby ktoś sprawdzić to wkładając 1gp do banku na rooku i wychodząc na maina pójść do banku i sprawdzić czy jest. Jeżeli jest to odpowiedz brzmi "Można wyjąć kasę z rooka na mainie." |
drobne pytanko:
gdzie na rooku jest bank? czy domki sa tylko dla PACC czy tez dla FACC |
Na rooku bank jest tam pod ziemią gdzie jest Wyrocznia (oracle). Domki są tylko dla płatnych kont.
|
dzieki :)
szkoda co do tych domkow :( |
Cytuj:
|
własnie o to mi chodziło czy muszę pisa w gold a nie na przyklad w platynkach
|
Mam pytanie: Czy jak pójde do thais wpłace tam naprzykład 1000gp to w venore też będe mógł wyciągnąć te 1000gp?
|
@up nie wiem jak bank działa ale myślę że trzeba sprawdzić
sprawdziłem jak masz 1000 gp to musisz 1000 gold a nie 10 platinum |
Pieniądze można wsadzić w byle jakim mieście to i tak w byle jakim wyjmiesz. Tyle.
|
...................
|
@up
pewnie ktoś mu przesłał kasę. |
ej dzie w Ab'Dendriel bank bo niemoge znalesc
|
To może wie ktoś już o tych procentach coś? Jeżeli tak to trzeba kaske powpłacać :)
|
Niestety, nie ma żadnych procentów :P
|
@up
A ja sobie nadzieje robiłem :cup: |
Mam pytanie czy jak napszykład wpłaciłem do banku pare razy ale nie pamiętam po ile to czy moge jakoś sprawdzić ile mam w banku.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:36. |