![]() |
Cytuj:
A co do reszty, to podpisuje się pod tym. :P |
PLS FAST ODPOWIEDZ GDZIE JEST NAJWIECEJ WIVERN DLA PACCA FAST PLS BLAGAM :o
|
Od jakiego lvl sorcem ?? z jakim EQ?? i czy warto sumony ?? na te całe wayverny ( czy jak to tam leci )
|
Sumonow sie chyba nie oplaca ....
Gdzie sa respy tych stowrkow ? Oprocz pohu ? Mam na mysli takze miejsca dla pacc. Bede bardzo wdzieczny jak ktos odpowie :P |
oczywiscie respy wywern ....
|
o losie...
Cytuj:
|
HEh Ja ostatnio chciałem sobie zobaczyć co to jest (wywerna) Nawciskałem koledze knightowi (23 lev) że to mu nic nie zrobi (sam nie widzielem co mu może zrobić ;p), zgodził sie.. To lecimy na Vege, jest jedna (fart blz?), on włazi ja zaraz po nim, i walka... Wale hity po 10! WTF? max 40, nie wiem o co chodzi nagle kumpel co siedzi obok mnie mówi mi ze mam na obronie... >,<'... Padła na 4 hity ;p Kolega kina nawet nie ihnol się ( 3 mlev sux ;p) ;] Nawet ciekawy stworek nie powiem... ;]
|
Witam,
Co do nowych potworków to chciałem zamieścić screena z Rookgardu na Pandorii: http://img72.imageshack.us/img72/6734/fhjfjgzf2.png Z kąd wziął się ten "Apprentice Sheng" na rookgardzie? |
A ja z kolei poleciałem 30lvl sorcem na te wyverny. Ogólnie spoko. 1 manas asekuracyjnie poszedł. A potem po raz drugi i co... 3 na raz ;o
Chciałem to ubić i ni CH**A X( Bp manasków na nie przeznaczyłem i nic -.- |
co tu duzo mowic wymiekles ;) nie jestes widac godnym przeciwnikiem dla wiwy zdobadz z 10 lvl i wroc ponownie :D ::baby:
czebrys @@@ widze ze masz zaleglosic dzial ---> rookgard----> Apprentice Sheng tam znajdziesz odp ;) |
1 boss na rooku. Respi sie w tej komnacie. Spadl z niego magic light wand i skorka.
|
^^ Oj wymiękłem, następnym razem trzeba będzie się lepiej uzbroić, przede wszystkim w dwarfen ring! :D
A czy wiadomo coś o innych potworach - resp, loot itd?? |
Mam prosbe ... topic o wyv"i"ernach jest juz wiec sie tam wypowiadajcie a nie tutaj ... Tutaj jest ogol dla nowych potworkow a nie dla tego jednego.
|
Nowe Potworki Ale Czy Sa Na Roku?
Zaciekawli mnie to ze jest ich tak duzo ale mam pytanie powiedzicie czy sa jakies nowe potworki na roku?
Prosze O Odpowiediec |
na rooku raczej nic nie ma
|
Oprocz mino maga to raczej nic...
|
hehs nie które potwory są naprawde śmieszne np ta łapa xD
|
mi ta viverna czy jak to sie nazywa, zjechala okolo 300hp poszedlem knightem 52 i mi 16 gp i 2 dragon hamy wypadly. To jest taki smok dla dzieci, ale dużo żarcia z niego idzie, więc polecam, ale zysku chyba z tego nie będzie, dość szybko się je zabija więc poexpić można, ale ie znalazłem miejsca z wiloma
|
@up
To pojdz na Vega tam jest resp 3 Wyvern ;];) |
Mam takie pytanie: Gdzie dokładnie jest Wyverna w miejscu dla FACC?
ps. czy są znane już jakieś questy? :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:26. |