![]() |
2ga animacja bardzo fajna :) podoba mi sie :).
Ja caly czas pracuje nad swoim ale nie bardzo chce mi sie go robic i nie mam pomyslu na fabule |
Dzięki wszystkim za pozytywne komenty. W końcu walnełem tą 2 animacje. Nie długo popracuje nad kolejną ;).
@Koszyk A ty jak robisz animacje, Sticksy czy inaczej? |
FBF <Frame by Frame>
|
Nie pytam się o styl robienia samej animacji tylko co w niej będzie, "Sticksy" czyli patyczakowe ludziki czy poprostu rysowane postacie? :P
|
Aaaa patyczaki :D bo nie chce mi sie robic ruchomych postaci za duzo roboty :P ale i tak narazie nie mam checi sie do tego zabierac mam duzo roboty na glowie :P
|
Ahh - Animacje świetne. Ja tam lubię stiksy xD
Tee... ściągam to właśnie <Macromedia> i mam pytanie - Zrobi mi ktoś króciutki poradnik co gdzie i jak ^^? prosze Ps: Dzienki za linka -=DanieL=- |
Cytuj:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=83365 |
:) Fajniutkie. Czekam na kolejne.
|
Fajne, lepsze niż te co masz w opisie :D
|
No, no, ten ostatni naprawdę świetny. Dobra animacja, czasem kuleje, ale przecież zrobiłeś dopiero kilka animacji i jak na początek to chyba lepiej sie nie da :)
|
Suuuuuuuuuuuuuuuper !!!!
Jak dla mnie... BOMBA !!:cup: |
Twoje gify są super;)
Aha i mam pytanie ty to wszystko robisz klatke po kratce, i rysujesz czy kopiujesz różne rzeczy??? Bo mi sie tam spodobało, że spróbuje też robić:P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@UP
Uhm... nie kopiujemy postow ze zdjeciami... |
Gz
Dla mnie bomba BIG GZ:cup: :cup:
|
Daj w końcu coś nwoego, te 2 animacje są już od miesiąca :(
|
Hmmm, też się zastanawiałem nad tym żeby coś dać nowego myśle, że nie długo
znów się coś pojawi. |
@up
Jezus maria! jak usłyszałem że ty rysujesz wszytko na nowo to... Chłopie, robisz sobie dwa movie clipy, głowa i "część ciała" z których układasz ludzika. Powinno wyjść tego w sumie 10. Póżniej to tylko obracanie tych części. Wychodzi płynniej przedewszystkim. I nie trzeba się tyle męczyć. |
Małe pytanie
Jak zrobić by flash nie leciał tak szybko?
Ostatnio sie bawiłem i zrobiłem flasha za pomocą FBF i na test movie trwał on 1.5 sek 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:59. |