![]() |
Santa doll jest troszke warty, ponieważ jest żądki i tylko dla pacc :) Jeśli go masz, możesz dużo za niego pociągnąć.
|
Mi się udało Santa Doll kupić za 10k :D A to pierwszy mikołaj na Elerze ^^
|
santa doll
Ja kupuje za 10k na Harmoni B) B) .Jak wiecie kto sprzedaje to <piszcie>,a podam wam moj nick!!!!!!!!!8o 8o 8o 8o
|
Na calmerze na trade bylo : Buy santa doll 80k.Mó:] j Kolega go ma ale nie wiem z kądX(
|
Kupiłem za 9k na Lumci i dałem w prezencie dziewczynie :D
|
Jak widze wasze odpowiedzi to wymiekam dostalem to od mikolaja i sprzedalem za 700gp bo nie wiedzialem ze to tyle wartye jest;/
X( X( |
U nas na Danubii są 2 Santa Doll, oba sprzedane po 200k. Jedną z nich kupiłem ja :) .
|
Na Eterni jest osoba ktora kupila 2 santa doll za śmieszne ceny (4uhy i 2k)
wiec obławiła sie nie mało ;) |
Santa Doll
Ja Dostałem Go Na Akarze W Carlin....Gościu już mi Oferwał 50k+G armor+Skull Staff... I Tak Go NIE SPRZEDAŁEM
Jest O Wiele Wiele Więcej Warty... Ps.Nie Radze Go Sprzedawać Gdyż w Prszyszłości Można Będzie Go Nieźle Opchnąć:evul: |
hehe
moj kuzyn na calmerze zalatwilem mu za 80 k sprzedal z czego 20 k dal mi :P ^^ ponac mozna wiecej za to wyciagnac moze nawet 100 k ale nei moglismy sie doczekac to za 80k sprzedalismy :P
|
santa doll
ja sprzedalem santa doll za 40k 3 warior helmety skull staff i knight armor
i dostalem go na facc od mikolaja na servie julera B) |
Jestem szczesliwym posiadaczem lalki na Aurea :D kupilem za 80k i jestem zadowolony ^^ dalbym nawet wiecej :P i znam ludz ico dali duzo ponad 100k ^.-
Ten itemek jest wart tych pieniedzy! Teraz tylko Teddy beara do kolekcji mi potrzeba :D |
A mnie mikołaj dał tylko jabłka.... Grrrrr --.--
|
Ja sprzedałem lalke za 20k+ i niezauje pewnie i tak po zimie usuną czy coś
a mi niepotrzebna była xD |
Cytuj:
|
Niezla ta lalka ;p za 100k + tower shield + knight armor poszla xD
|
santa doll można otrzymać za 100 tokenów(czyli 100 bagów[80oz. each]
z tych goblinów na inwazji Santa doll na securze sprzedawana była przez qmpla i dostał za nią 200k |
Free Santa! xD
A ja jestem szczęśliwą posiadaczką Santa Doll'a na Pandorii..kolega dał mi go za free, nie wiem o czym myślał kiedy mi go dawał... :]
Nie sprzedam jej jak narazie nikomu. :) |
A ja... Wrr.. Dostałem... Red Xmas Bundle i jestem niezadowolony bo tam było kółko jakieś... X(
|
@up
mi się to najbardziej podoba z swiątecznych dekoracji, ciesz się, że dostałeś to, a nie jabłka -.- @topic na trade na Celeście widziałem oferte 250k |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:08. |