Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Pits of Inferno Quest i itemy z qesta proszę o wypowiedzi na ten temat (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=105935)

RieL 14-12-2006 16:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MaRtInX (Post 1128363)
ZIom jak już by było tak jak mówisz to Arcane Staff był by dla Knighta bo to Club a nie jak ty pewnie my¶lisz że to rużdżka 8o

A czemu sorc/drut nie moze walic z cluba?:baby:

Orgazes 14-12-2006 17:04

Omg, skoro ten club ma atack i defence to oczywiste, że jest przeznaczony dla knighta. Swoj± drog± knight na clubach już nie będzie taki słabiutki bo znacznie przewyzsza WH,ale niewiem czy w koncu to jest 1handed czu 2? Wydaje mi sie ze 2handed bo gdyby byla 1 reczna to club bylby najlepszy ;P

Krwioplaczasty 14-12-2006 17:23

gdzes przeczytalem ze jest tak ze cluba moze wsiasc tylko sorc i drut miecz knight a kusze pal wienc knight niemoze wziasc se cluba tylko musi kupic od druta :D chyba ze knight ma drugiego chara druta i wykona nim questa :P

2 x down
jezeli by tak bylo to fajnie bo nieusmiecha mi sie mysl o przymusie kupienia tego od druida albo sorca :P

Maxiv 14-12-2006 17:34

@MaRtInX

Mylisz sie ZIom tak jak ty to ujoles ;p
po 1.Napisalem ze prawdopodobnie ale nie powiedzialem ze tak jest
po 2.Ja wcale nie mysle ze Arcane Staff to rozdzka bo sama nazwa wskazuje ze to club.
po 3.I nie dlatego ze ja tak mysle tylko ze o tym czytalem.
po 4.Nie chce robic z tego zadnej afery i klotni bo to do niczego nie prowadzi.
po 5.Nie wiem czy na 100% Arcane Staff jest dla sorc/drut a Avenger dla knighta.
po 6.Nie mow ze Arcane Staff musi byc dla knightow bo rozwniez moze byc dla sorc/drut.

@Orgazes
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Orgazes (Post 1128479)
ma atc i def wiec chyba raczej MUSI byc dla knighta.

Arcane Staff nie musi byc dla knightow dlatego ze ma takie statsy moze byc rowniez dla sorc/drut.
Nie mowcie tego z takim przekonaniem tak jakby te informacje byly prawdziwe bo nikt tego na 100% nie wie.

Jak juz powiedzialem nie chce robic z tego wielkiej afery ja tylko mowie to co slyszalem wiec prosze wszystkich aby nie bylo klotni i porozmawiajmy jak cywilizowani ludzie. ;p

Orgazes 14-12-2006 17:37

Arcane stuff jak nazwa wskazuje już nalezy do clubów bo nie jest to wand/rod ma atc i def wiec chyba raczej MUSI byc dla knighta.

Czy wybiera sie jedna z tych trzech rzeczy? Bo widac jest jak na annim, ze mamy skrzynki i wybrac sobie mozna item, ale nie jestem pewien.

@Up
Oczywi¶cie, ze nie wiemy, dlatego prosimy autora czy kogos zanjomego tych Panów co zrobili questa, aby sie dowiedzieli i rozwiali wszystkie watpliwosci

@Down
Hahaha! Kole¶ rzeczywi¶cie masz racje, to jest fake. Caly ten temat sobie wymysilismy aby bylo o czym pogadac po tym nowym updacie.

Ferumbras 14-12-2006 17:54

:D :D :D A prpos ssika. Nie wiem jak to możliwe, żeby postacie z za 2 różnych ¶wiatów zebrały się na 1 servie. Bo suchy jaki¶ tam jest z aldory, a reszta z Novej... Oczywi¶cie fake!!! X( X( Można by było się bardziej postarać!!!

Maxiv 14-12-2006 17:57

@Up
HAHAHAHAHAHAHAHAHA
Rozwaliles mnie chlopie. XD
A teraz na powaznie. ;p
To nie jest fake tylko Test Server na ktory moga wejsc gracze z innych serverow.

Zargo 14-12-2006 18:10

@ferumbras
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ferumbras (Post 1128523)
:D :D :D A prpos ssika. Nie wiem jak to możliwe, żeby postacie z za 2 różnych ¶wiatów zebrały się na 1 servie. Bo suchy jaki¶ tam jest z aldory, a reszta z Novej... Oczywi¶cie fake!!! X( X( Można by było się bardziej postarać!!!

Musisz jeszcze troche poczytac 8o

@topic
Super quest :) Raczej będzie można sobie wybrac co chcemy zabrać. Sam wole kusze na ozdobę w domku niz jakis club :)

Orgazes 14-12-2006 18:19

Chyba bierzemy jedn± rzecz z tego co słyszę. Quest trudniejszy ponoc niz anni, ale dla takiej nagrody to warto poprobowac ;p i troszkę za dużo tych nagród jak dla mnie to powinna być tylko któras z tych 3 rzeczy do wyboru i nic poza tym. Kto¶ wie ile go osób zrobilo?

Maxiv 14-12-2006 18:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Orgazes (Post 1128579)
dla takiej nagrody to warto poprobowac ;p i troszkę za dużo tych nagród jak dla mnie to powinna być tylko któras z tych 3 rzeczy do wyboru i nic poza tym.

Tu sie z toba zgodze :D
@Topic
Wg. mnie to powinien byc jeden z tych 3 itemkow do wyboru tak jak to napisal Orgazes.

Zong 14-12-2006 18:31

ehh zawiodlem sie na soft butsach:(
co do questa fajny:P

MaRtInX 14-12-2006 19:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Orgazes (Post 1128414)
Omg, skoro ten club ma atack i defence to oczywiste, że jest przeznaczony dla knighta. Swoj± drog± knight na clubach już nie będzie taki słabiutki bo znacznie przewyzsza WH,ale niewiem czy w koncu to jest 1handed czu 2? Wydaje mi sie ze 2handed bo gdyby byla 1 reczna to club bylby najlepszy ;P

Na pierwszej tronie tematu masz
Cytuj:

Arcane Staff- 1 ręczny obuch Atk: 50 Def: 30 i wadze 40.00 oz

Orgazes 14-12-2006 19:46

@Up
Tyle, ze ktos napisal, ze to jest blad bo powinno byc 2-handed

Wie, ktos cos moze o wandzie, ktoego mzona uzywac na 98lvlu? Chodzi mi o dmg i quest z ktorego jest, jesli to w ogole istnieje :P

$AmA$ 14-12-2006 20:20

Jak juz zrobili takie miecze i staffy mogliby tez axy nowe dorobic.... Anihilator qest jest chyba trudniejszy . . . i dopiero od 100 leva i dopiero wtedy mozna zdobyc piekne SCA!!! :wiking:

Droong 14-12-2006 20:33

@UP: ¦więta racja ;)

Topic: Zawiodłęm sie na bucikach :(
Mysle ze nikt nie bedzie w nich chodził tylko naozdobe do domku....
ciekawe po ile takie buciki bed± kosztowac...

kostooch 14-12-2006 20:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $AmA$ (Post 1128915)
Jak juz zrobili takie miecze i staffy mogliby tez axy nowe dorobic.... Anihilator qest jest chyba trudniejszy . . . i dopiero od 100 leva i dopiero wtedy mozna zdobyc piekne SCA!!! :wiking:

i tak chuj ci po tym, bo na 100 lvlu ani anihi ani poi questa nie zrobisz.

dubros 14-12-2006 20:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kostooch (Post 1128964)
i tak chuj ci po tym, bo na 100 lvlu ani anihi ani poi questa nie zrobisz.

poi od 80lvla z tego co mi wiadomo i moze isc z tylu z dobra ekipa a ani na 100 z dobrym team jest easy ofc knightem jak grasz

Elder Nagan 14-12-2006 21:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $AmA$ (Post 1128915)

niestety z tego co widzialem PoI jest trudniejsze od anni ;]

Knight Patryk 14-12-2006 21:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MaRtInX (Post 1128141)
Ja wam mówie za pół roku już będzie quescik wykonany :D Podoba mi sie , że dali paladynom tę kuszę <JUPI , WRACAM DO GRY> i dobrze że jest ten Club tylko troche głupiego spirta ma , ale ogólnie superancko :D

LOl superancko ze dali kusze jak to powiedziales i wracasz do gry z tego powodu:S.Ale pierw zdobadz ten 150-200+lvl by miec ta kusze:P
NA ts byl MLS z tych mobow a na rl nie wypada(raczej) wiec nie wiadomo czy ten quest tylko na TS zrobiony bo cipy gadaly ze questy beda zamkniete wiec?

Simi 14-12-2006 21:34

Ja tam my¶lę, że Eternal się weĽmie za chara, wbije 300lvl i zrobi to solo tak jak demon helmet quest.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:14.