![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
indeeed Imho - zero pvp tylko przycisniecie magicznego f10 i sd z ktorego imho probowles trafic na samym poczatku bez battle listy ale jak widac nie potrafiles trafic. |
Noobwskie...Żadna filozofa zabić 80+levlem 50+...
|
w sumie mogłes zabic go bez kombinowania i udawania że potrzebujesz pomocy (nub style ^.-)
|
Hehe :P
Ej pls, ej ho.... Nice frag and loot. |
A nie było Ci go szkoda? :S
|
Niesamowite..
18:38 Sobi Palladyn [100]: ja juz nie mam 18:38 Sobi Palladyn [100]: sd A rzucił ci jednego lol 18:41 Devil Spocony [82]: bedziemy 18:41 Devil Spocony [82]: kumplami?? LoL Ale koleś rzeczywiście głupio zrobił... mógł walnąć E-vitkę... ale w sumie żadna sztuka, koleś prawie na strzała padł, 82 master... Cytuj:
Poza tym, podszedłeś do niego prosić o pomoc, a koleś chętnie ci pobiegł pomóc. Co prawda to była tylko zagrywka, ale zachowałeś się jak noob. Poza tym hotkeye... trudno strzelić SDkiem w sorca z red hp, latającym w lewo i prawo -.- @Ganci. Co prawda koleś udawał, ale takiego typu lagi występują, mówisz normalnie, tylko chodzić ciężko... Sam mam takie, prawie non-stop |
@up
Pewnie mial tak trzesace sie rece i dostal takiej dygawy, ze nie byl w stanie nacisnac hotkeya z vita. A mial na to prawie 4 sekundy. @film Loot wcale nie najlepszy. |
On moze i troche znoobil nie leczac sie, ale jak dla mnie to bardziej znoobiles Ty, pokazujac tu swoje ciut tragiczne PvP. Miales szczescie ze sie nie leczyl bo czym bys go dobil ? Exori Vis ?
|
"ej ho" hahahaha, ale master tyle czasu na uleczenie xD
|
Cytuj:
|
Holy shit . . .
Ten topic powinien sie nazywac "51 MS Pada od frajera"
Człowieku - zabijasz kolesia przypadkiem, wystarczy ze vitowałby sie, to juz musiałbys ludzi wołać, a pozniej wystawiasz to na forum, jako nie wiem jaki wyczyn. @offtopic Takie fragi przykro az sie robi ze 80+ MS musi tak podchodzic 51 MS zeby go udupic. z a l . p l |
Cytuj:
Filmik nice tylko mogles na koniec ue jebac a nie na poczatek :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:52. |