![]() |
Gs
to tak...
idac na dc jest resp okolo 6 banditow, 10 tarantul i Giant Spidera ja idac w pierwszy dzien po upie zaliczylem tam deda moim zdnaiem TIME RING BOOTS OF HASTE I SPIE****** albo w gore albo w dol zalezy czego blizej jestesmy po za tym na dc jest teraz resp 1 assasina wiecej moim skromnym zdaniem ^ sry za literowki:] |
Cytuj:
|
o boże... wszyscy nażekają na tego gsa kiedy to można go obejść w bardzo łatwy sposób... mi jakoś się udało za pierwszym razem... skombinujcie sobie resp map pohu dokładny i bez problemu tam dotrzecie, no chyba, że ktoś zlurował jakiegoś gsa z głębi pohu, ale to już wasz problem :P...
mi się podoba, że postawili tego gsa, bo teraz nie ma tam 20 osób do tego noobów tylko jest pare osób respektująccych się nawzajem i nie zabijających sobie monsterów... da sie teraz tam poexpić, nie to co kiedyś... |
Cytuj:
Da się resp ominąć, ale jest to bardzo ryzykowne... doszedłem do DC spokojnie, ale wracając spotkałem 3 GSy i 8 tarantul... fajnie. Na szczęście się rzuciły na 55ek ktory szedł przedemną... W sumie nie warto ryzykować. Chyba że jesteś knightem. Druidem/sorkiem się ciężko tam expi :/ chyba że gs/w-hammer/d-lance i jedziemy melee, inaczej jest to nieopłacalne, a jeśli masz monki to nie możesz wchodzić na spawny slimów (świetny exp), tarantul (jakaś rozrywka..) ani ghouli (mnóstwo złota) i tracisz parę k expa na godzinę. |
Myśle ze z kilkoma SD dasz rade , pod warunkiem jek bndziesz uciekał do okoła jakiś krzaków :D :D :D
|
Cytuj:
Po 1 primo: Mój kolega na 19 lvl ma pallem skille 80/65 Po 2 primo: Jest Strong Hatse nie Great haste Po 3 primo: Idz poskilluje może sie odnoob i pogadamy |
|
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEE czemu pokazaliscie ta mapke teraz bedzie znow jak kiedys
ehhh :(:( |
Dasz radę!
Powinieneś sobie poradzić z 3/4 SD'kami i utamką powodzenia
|
Na tej mapce jest pokazane przejscie przez wode czy tylko mi sie zdaje??
|
Ja na teście to z 4 sd zozwaliłem GS`a na 28lvl z 35mlvl
@kilka razy Up Thx za mapke? , ale chyba w outlaw camp biegają Huntery? na powieżchni? |
Nie dasz rady ja z 4 UHami i 2 Ihami nie dałem rady na 34 sorcu z kilkoma SD:) :cup:
|
Cytuj:
|
Dark catedral =(
echhh........ Dark Catedral, ale przed update był tam exp.... Głubi cipowie i updateX( nie można tam dojśc !!! Trafiłem na 6 tarantul i zwiałem , a dalej podobno 2 gsy... Nie można tam dojść... ludzie do 40lvla tam chodzili, a teraz nie dojdą tam nawet takie lvle (chyba że dobre skille uhy i manasy)
Nie wybacze im tego... |
Offtop:
Weźcie nie płaczcie tak , dobrze ze postawili . Jak ktos nie umie przejsc kolo gs'a to jego problem . 20 lvl nie powinny tak sie zapuszczać , idzcie na roty lub poskilujcie. Temat: Jeżeli byś miał coś do blokowania np. 2 ds lub 40 knighta to dasz rade , lecz najlepiej znajdz droge bezpieczna do DC i wtedy jesteś jakieś 1k na plusie(za te sd na gs) lub poexp na guardach (a jak masz pacca to skaraby lub tomby) |
Cytuj:
Dałem Wam mapkę po to, abyście nie narzekali...huntery są, ale jak pójdziecie tak jak Wam pokazałem, to na nie nie traficie .. powodzenie życzę ! |
To git, że mostek.
A z Hunterami to nie problem. |
Tego Gs'a sie da ominac.
|
mwlodi: Mostek jest, ale nie tam gdzie narysowaeś, tylko bardziej na wschód...
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:55. |