![]() |
A wiecie co mi się najbardziej podoba w tych bossach?
To że sa dla FACC! |
Hehe chciałbym zobaczyć tego bossa zmagającego się z newbie :D
No cóż, na razie najatrakcyjniejszym lootem z Munstera jest ciasteczko. Poczekamy,zobaczymy :) |
Cytuj:
|
|
@up
Tu chodzi o MUNSTER'a X( !
Widac, nie doczytales i zle piszesz. Munster to bossek ratkow, ktory respi sie na nowo dodanym (!w0w!) terenie dla facc (!w0w!) |
Wie ktoś może jaką ma siłę ataku ten boss? Czy sobie poradzę skille 17/20?
|
Tak sie zastanawiam, co sie CipSoftowi odwidzialo ze zrobil bossy na FACC, zawsze to PACC bylo urozmaicane w wiekszym stopniu.... a moze na PACC tez jest jakis boss? 8o bede sie rozgladal 8o B)
|
no to Rook też na wyzwania, powodzenia xD
|
Cytuj:
|
< deleted >
|
Spotkalem
SPOTKALEM
zeby nie bylo ze uzywam light hacka TO ZDJECIE ROBILEM U KOLEGI. http://img444.imageshack.us/img444/8320/uo0001aj9.jpg Ja zobaczylemz e daje 23 expa loot: bone club, 2 saery i BAG moz ezle spojrzalem ale widizalem 23 exp! @down Cave Raty byly zulrowane??-.- TO NIE JEST FAKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIDIZALEM GO NAPRAWDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
@Up
A skad tam sie wziely dwa cave raty jak on przyzywa dwa raty i respi sie z jednym cave i trzema zwyklymi? Pozatym kazdy mowil i pokazywal, ze on wyglada jak zwykly rat, a nie cave rat :p @Zito Tylko tutaj wyglada jak zwykly rat... |
< deleted >
|
wow jestem pod wrażeniem :P Sam byłem kilkanaście razy w tamtym miejscu i ani razu go nie spotkałem masz farta :D
|
TO jest bez sensu ja myslalem, ze to silne bylem tam na afk noob harem 1 lvl w full eq patrze munster lol raz mi pojechal za 2 i wali takie chmurki jakby summonuje jakies raty a loot to 3 robaki 9 gp bone club i 3 sery
http://img111.imageshack.us/img111/6004/adfsadfsh9.jpg |
Omg
No i nastepny ss widac ze sobie poradzil bez problemow z tym munsterm
|
Fajnie że dodali bossa na rooku :D Ciekawe ile będzie dedów jak sie zrespi ten boss mino maga w mino hell 8o Jak spotkam tego munstera na moim rookstayerze to zamieszcze ss'a :)
|
Myślałem że jest tycke lepszy ale jak na 1lvlu można go pokonać to ....
|
Sry za offtop ale nie ma munsterów tylko Monstery o wymien na u ooops... chyba jednak jest Munster myślalem że chodzi ci o Monster-potwór
|
Szkoda tylko, że Munster jest tak słaby..IMO powinien stanowić większe wyzwanie szczególnie z myślą o rookstayerach ale to już jest problem Cipsoftu :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:43. |