![]() |
Coraz ciekawsze i coraz lepsze musze przyznac ;] Oby tak dalej ;]
|
Najdłuższy prolog jaki widziałem8o . Przypomina mi to Tibia Turnaments, ale zapowiada sie ciekawie. Czemu Fiona mieszka w parku?
|
Podoba mi się 9,75/10 "mam nadzieje że outfit który zrobiłem się przyda"
|
Sux :< Wciaz i wciaz nie podoba mi sie ;<
|
Coraz bardziej do DUPY!
|
super. rob dalej. i wkrec mnie jak mozesz do tego turnieju :p nick: Rykun
a outfit cos podobnego jak mam w avatarku z gory thx |
Fajne. 10/10. Tylko też gnębi mnie to że idą do "domu", a tak na serio to idą w las ;p.
nick: Shuki out:http://img258.imageshack.us/img258/5...mieczemql5.png |
Lepsze, ciekawsze, fajniejsze, ładniejsze, ułomne, nie podoba mi się.
Tylko dla wybrańców (myślących -.-') ten post jest zrozumiały. @LOL Cytuj:
|
Chcę wziąć udział w turnieju : nick - Kajtek utfit jaki chcesz .
|
MOOORTAAALKOMBAAAT!111
; > Nawet ujdzie. Tylko chyba Kapitana Planety się naoglądałeś :> |
Może Filipa Powsa dasz to tego turnieju? Outfit już masz.
|
Super 10/10 czekam na next części :D
|
Szkoda ze tak glupio posklejany itp....Ouufit Seza mnie przeraza....
6/10 :P |
A ja z kim bende walczył?
Fajnie fajnie tylko troche dużo gadki 7/10 |
O Mejn Good jaki ja mam outfit Fuj... A tak napowaźnie zauważyłem dwa razy imie "Cloy". Hmm... jakie tworzywo z pucharu !?
|
Eee... no cóż. trzeba przyznać że zrobiło się o wiele lepsze... i nawet CHCIAŁBYM zobaczyć już tą kolejną część... ale imiona nadal beznadziejne :/
|
Chciałbym Uczestniczyć w fake NICK:Celinors outfit jaki chcesz ALe chciałbym łowce i jeszcze to FAKE:10/10
|
Aaa miii siieeee pooodoooobbaaaa!!! :D
|
Hehe. Jak fake Drakona mniej więcej. Nie podobają mi się twoje pomysły (nie wszystkie, np. dinju z drzew). Pusto jakoś. Jednak o wiele lepsza część niż popszednie. Zaczyna mi się podobać i jestem ciekawy kolejnej części. Jak znam los będą wygrywać wszyscy główni bohaterowie i ludzie z innej galaktyki. Potem odpadnie kilku głównych bohaterów i zostanie ten "najgłówniejszy" oraz można powiedzieć przywódca tej drugiej galaktyki. Potem w finale on będzie miał przewage, ale potem i tak wygra nasz Shrek. Zgadłem? Jeśli nie to się cieszę, a jeśli tak to też fajnie. Przypomniała mi się pewna bajka (anime). Beyblade xD Pamiętam ich pojedynki xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:23. |