![]() |
@up
wydaje mi sie ze sie mylisz prawda to ze sa pod poh w poi ,prawda ze jest bramka lvl 80 lvl ale nie jest dla facc tylko dla pacc |
zabrakło:
Mammoth http://static.erig.net/wiki/b/b4/Mammoth.gif Ataki: (0-80) Odgłosy: "Toooooot"; "Hooooot-Toooooot!" |
opis fajny tylko zauwazcie ze nie sapodane bardziej wartosciowe looty a sa takowe i jestem tego pewien
|
Cytuj:
Podoba ci sie ten loot? -.- dla mnie sux!! poza tym wszystko tutaj ma za duzo hp ;P |
Tak patrze i widze że Nomad ma lepszy loot, niż niektóre lepsze nowe stworki. :P :P
I jeszcze z Juggernauty wypada Dragon Hammer, a z Dark Toturera Golden Legsy. Narazie tyle pamietam ale to zawsze coś :P |
Cytuj:
|
Wyvern
JA mam pytanie gdzie wsytępują Wyverny??:)
|
@up
gdzieś na PoH na paru wzgórzach chyba. |
Cytuj:
Vojtass: Jest jeszcze respawn na lodowej wyspie Vega oraz koło Ghostland (wszystkie na piętrach). |
Cytuj:
nie wiesz co znaczy średnik w emotoikonie? podpowiem - MRUGANIE OKIEM. A co oznacza mruganie okiem? Łapiesz już? Tak, IRONIĘ. |
A co do Vyvern - na foldzie widziałem resp 3, na górce, bez problemu zauważysz idąc na Frost Trolle
|
Chlopaki z Cipsoft maja coraz bardziej bujną wyobraznie;) [CHAR]Jedziesz tam[/CHAR]
|
PoI Rlz... xd
Dopisz, że z Hands Of Cursed Fate leci Violet Gem ;p
Dużo tego dodali, ale by coś w stylu "rare" mogło zn ich lecieć xP |
A gdzie opis Pana Punisha ? :D
|
Mógłbyś się postarać i dodać do nich jakieś opisy i odgłosy.
Cytuj:
|
Dziękuje wszystkim użytkownikom ,którzy mi pomogli (napisali jak jest loot z potworów) i prosze że jeżeli ktoś wie jaki jest loot to niech napisze a ja bede dodawał :)
|
Nawet Niezłe:p,
z Wyverny wypada Power Bolt :P Jest 6 respów tych stworków |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:33. |