![]() |
dobra powiedziałem że robie nowego i się bardziej postaram (TO NIE JEST ROBIONE NA OTS'sieX( )mam już fabułe prologa
|
Cytuj:
można dać takie że zdjęcia pokazują się automatycznie(ImageShack)) -Krzywe podłoże(tak, to na pewno nie OTS) -Pan upadły elf Scypion(do tego akurat nic nie mam) i Najemnicy Assain -Assain- zabójca najemnik- gość który zrobi praktycznie wszystko za kasę. Pasuje do siebie??? Sam sobie odpowiem - NIE Co ty na to? |
Sarix nie obraź się, ale to naprawde jest żałosne... :P Takie mętne i wogóle :D
Aha... na przyszłość uzywaj ImageShack'a, albo tagów [img][/img] |
mam dawać dalej???
|
Daj ! Daj ! Dzisiaj taki nudny dzień. Trzeba się trochę pośmiać :D !
|
(Nie dam) robie nowy fake jestem w trakcie robienia 1 obrazka
|
Sryy, że odświeżam, ale chcem coś powiedzieć.
Fake'owcy życie nie będzie dla was laskawe i od tak <pstryka palcami> nie ześle wam subcio komentów jeśli się nie postaracie. Musicie wierzyć w siebie, bo inaczej nigdy nie staniecie się tak sławni jak np. Glaves, Misza, albo Veruis (taa?) Musicie pogodzić się z tym, że nie każdy jest łaskawy i nie każdy da wam subcio komenta. Dziekuję za uwagę... Ps. Jesli się myle to niech na forum powstanie topic "Niekończące się fake'i" xD |
Zapowiada się dość ciekawie, ale mógłbyś dać więcej obrazków, bo to wygląda tak: mamy gościa którego j**ła błyskawica i ma super moc
Wykonanie dziwne (nie wiem jak to uzasadnić) a błyskawica ma w sobie to wewnętrzne fuj... to ukryte pfieh ;) |
robie nowego fake o scypionie( postaram się )
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:36. |