Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Nowe itemki :> (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=106506)

Mixelan 20-12-2006 17:13

Wreszcie przyzwoici ludzie :) :) :) :) :) :) :) :)
Jeszcze jakieś zastrzerzenia??

zioomalllllll 20-12-2006 18:10

siemq

Są jeszce ozdoby świąteczne i ciasto.

SzPiLa_ThoRn 20-12-2006 19:26

Pits of Inferno latwiejszy od Annihilatora?
Brawo dla tego pana ,ktory to powiedzial! :confused:
Po pierwsze ,ja bym sie na PoI nie wybral ,w 20 osob.
To czyste samobojstwo...
Po drugie...
Czy slyszales o jakims teamie ,ktory wykonal juz tego questa?
- Nie.
A wiesz czemu?
- Nie.
BO NIKT NIE MA POJECIA JAK GO WYKONAC!
Latwiejsze od Anni , phi.

Do pana kilka postow powyzej.
Miecz z tego questa ,jest lepszy od Magic Sworda. Nie bede tutaj dyskutowac ,ani tlumaczyc. W razie jakichkolwiek pytan ,walic na Tibii ,o ile bede miec troche czasu odpowiem.

@Topic:
Thread moze byc ,widac ze zerzniete z TibiaWiki ,ale nie ktorzy moga nie znac jezyka ,wiec uwazam ze temat sie przyda.
Mala uwaga:
Wiem ,ze masz 11 lat...ale przydal by Ci sie slownik ,jak i kilku innym osobom odpisujacym na tym temacie.

P.S.
Nie uzywam polskich znakow ,bo nie mieszkam w Polsce. Nie dlatego ,ze nie znam jezyka polskiego i nie wiem kiedy ich uzyc ;)

Szpila~

P0nury 20-12-2006 21:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SzPiLa_ThoRn (Post 1140646)
Pits of Inferno latwiejszy od Annihilatora?
Brawo dla tego pana ,ktory to powiedzial! :confused:
Po pierwsze ,ja bym sie na PoI nie wybral ,w 20 osob.
To czyste samobojstwo...
Po drugie...
Czy slyszales o jakims teamie ,ktory wykonal juz tego questa?
- Nie.
A wiesz czemu?
- Nie.
BO NIKT NIE MA POJECIA JAK GO WYKONAC!
Szpila~

Błąd. Parę ekip próbowało go już wykonać, ale PoI Quest, podobnie jak Dream Challenge jest zabugowane i nie da się ich ukończyć.

Pitekk 22-12-2006 08:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SzPiLa_ThoRn (Post 1140646)
Do pana kilka postow powyzej.
Miecz z tego questa ,jest lepszy od Magic Sworda. Nie bede tutaj dyskutowac ,ani tlumaczyc. W razie jakichkolwiek pytan ,walic na Tibii ,o ile bede miec troche czasu odpowiem.
Szpila~

Tutaj można sie spierać w nieskończoność. SoV- 1handed, nowy szit- 2handed. Zależy kto co woli, to że jest lepszy to Twoje zdanie. W prawdzie expi sie szybciej bo ma więcej atk, ale znów waste jest większy bo nie ma shielda. Ehhh można dyskutować o tym dłuuuugo :P

@Topic
Nie żebym coś miał, ale wiesz jak masz coś robić to rób to porządnie:) Ogólnie jest good ale mogłoby być lepiej.
A co do ludzi którzy twierzą że jest to łatwiejsze od Anni i że niby od 80 lvla to niech znajdą filmik jak to 80 lvle robią -.-
Kumpel kumpla był na jakimś z nowych monsterków i zebrał hita za 3k+ (straaasznie łatwiejsze od Anni!)

elekkkk 30-12-2006 11:51

:d

Mam pytanko mam jusz 10token i che kupic przepis na ludzika jak to zrobic????

DR.UTi 30-12-2006 12:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pitekk (Post 1143020)
Tutaj można sie spierać w nieskończoność. SoV- 1handed, nowy szit- 2handed. Zależy kto co woli, to że jest lepszy to Twoje zdanie. W prawdzie expi sie szybciej bo ma więcej atk, ale znów waste jest większy bo nie ma shielda. Ehhh można dyskutować o tym dłuuuugo :P

Ale tutaj nie ma się co spierać! Avenger jest lepszy od SOV'a i już. DEF miecza i tarczy się nie sumuje, tylko brany jest pod uwagę DEF tej części eq, który jest większy. Jeżeli ktoś ma na sobie Serpent Sword'a + Guardian Shielda [ 30 DEF ], to ma tyle DEF, jakby miał na sobie tylko Bright Sworda[ 30 DEF ]. Avenger ma 38 DEF! A MMS tylko 37. Więc SOV z MMS'em ma mniej DEFa niż Avenger, i do tego słabszy atak...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hide (Post 1162091)
@ Dr.UTi
I masz na popracie tej teorii niepodważalne dowody ~.~ ?

Doświadczenie.

hide 30-12-2006 12:42

@ Dr.UTi
I masz na popracie tej teorii niepodważalne dowody ~.~ ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:28.