![]() |
Wreszcie przyzwoici ludzie :) :) :) :) :) :) :) :)
Jeszcze jakieś zastrzerzenia?? |
siemq
Są jeszce ozdoby świąteczne i ciasto.
|
Pits of Inferno latwiejszy od Annihilatora?
Brawo dla tego pana ,ktory to powiedzial! :confused: Po pierwsze ,ja bym sie na PoI nie wybral ,w 20 osob. To czyste samobojstwo... Po drugie... Czy slyszales o jakims teamie ,ktory wykonal juz tego questa? - Nie. A wiesz czemu? - Nie. BO NIKT NIE MA POJECIA JAK GO WYKONAC! Latwiejsze od Anni , phi. Do pana kilka postow powyzej. Miecz z tego questa ,jest lepszy od Magic Sworda. Nie bede tutaj dyskutowac ,ani tlumaczyc. W razie jakichkolwiek pytan ,walic na Tibii ,o ile bede miec troche czasu odpowiem. @Topic: Thread moze byc ,widac ze zerzniete z TibiaWiki ,ale nie ktorzy moga nie znac jezyka ,wiec uwazam ze temat sie przyda. Mala uwaga: Wiem ,ze masz 11 lat...ale przydal by Ci sie slownik ,jak i kilku innym osobom odpisujacym na tym temacie. P.S. Nie uzywam polskich znakow ,bo nie mieszkam w Polsce. Nie dlatego ,ze nie znam jezyka polskiego i nie wiem kiedy ich uzyc ;) Szpila~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic Nie żebym coś miał, ale wiesz jak masz coś robić to rób to porządnie:) Ogólnie jest good ale mogłoby być lepiej. A co do ludzi którzy twierzą że jest to łatwiejsze od Anni i że niby od 80 lvla to niech znajdą filmik jak to 80 lvle robią -.- Kumpel kumpla był na jakimś z nowych monsterków i zebrał hita za 3k+ (straaasznie łatwiejsze od Anni!) |
:d
Mam pytanko mam jusz 10token i che kupic przepis na ludzika jak to zrobic????
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@ Dr.UTi
I masz na popracie tej teorii niepodważalne dowody ~.~ ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:28. |