![]() |
Hail ;)
Tyle w teamcie .. mam nadzieje że skonczy sie juz kozaczenie taifa na forum i na Furorze Bb. Pozdro Dla Kumatych. |
Szkoda go, jakby nie bylo to najwyzszy lvl Polaka. Nie rozumie czym tu sie cieszyc ? Tym bardziej ze go qmple zabili...
|
heh
Cytuj:
ehh pamiętajcie że on sam sie dołączył do wojny i był pewny siebie, aż za bardzo.. więc OWN3D dear taifun ... |
|
...zaczeło się od tego, że Taifun pokłócony z Zwidkiem wywalił go z guildi ;] Imagram jako gód brother poszedł za nim i wypisał się z guil. Przyłączył się do Vision i wypowiedział Taifunowi wojnę. Z najnowszych informacji Moczykij także opuścił progi dusków i walczy u boku Vision. ;] ...Jedynie czego mi szkoda to expa jaki stracił ;]
|
20:30 Tarrin Kerrax [118]: Ide poukŁAdac puzzle
20:30 Niraet [103]: a ja herbatke se szrobic:) |
Imargam [201]: L:EZYSZ KURWO - cudny text
dobrze za taifun padl good luck vision~ |
Cytuj:
Najpierw była wojna i Nemtor dostał pasy od swojego rl qmpla żeby se pobiegał. A więc ten qmpel mial 170 master sorca "Spoxter", a Nemtor frajer odsprzedał taifunowi pasy, a taifun sie zrookowal spoxterem... eh n/c dobrze taifunowi powinni go zrookowac ;x |
Imargam pewnie hunted forever ... i po co to było , nie miał szans 10 + na 1 ? teraz pokolei ich wykończy pojedyńczo ... większość przeciesz redsy ma :) hail Taifun gogogo !!!
|
LOL!? Szkoda wam niektórym go??
zobaczcie co on porobił z częścią furory .. sry oni :) Lukaszek i Bartoszek pff... _/ Vision =* !! P.s szkoda ze mnie tam nie bylo =( |
20:59 Zwidek [139]: LUKASZ JUTRO SZKOLE MASZ.. BEDZIE MUSIAL CIE BARTOSZ ZMIENIC ? ZNACZY PETRO ALE PEWNIE MAMA NA NIEGO W DOMU MÓWI PETRO ALBO TAIFUN ZPRZYZWYCZAJENIA ? XD
owned xD ? |
Podobno go spingowali...
|
Cytuj:
Luthi lezy i kwiczy... Film: fajny. ;) |
Fajny film ;) Długo się trzymał, wyglądało jakby przestał się uhać bo wiedział jaki będzie koniec.
W EO_pl_15576.rec akcja zaczyna sie w 51 minucie. |
Chcialem zeby wbil 300 lvl jako 1 polak ale to jest wojna, szybko expi jest dobrym pg ale co do wojny niemialem o nim dobrego zdania Bo od poczatku bylem za vision. Tylko zobaczcie to jest nie do wygrania. oni powoli traca kase i maja jej coraz mniej powoli ich to wykonczy... film nice :p
moze to tak nieladnie ale jakos fajnie mi przypasowalo to do akcji xD "Imargam [201]: L:EZYSZ KURWO" <brecht> |
zrobiłem ten filmik na google video oto link
http://video.google.pl/videoplay?doc...24864154102957 tam możecie równierz zobaczyć filmik jak taifun został ubity do tego ładna muzyczka :D:D |
"oni powoli traca kase i maja jej coraz mniej powoli ich to wykonczy..."
Niby po co robia PA w nocy ?;] Wogole według mnie całą to akcje zdupcył Magrami, mógł szybciej parcele zebrać, wtedy inaczej historia by sie potoczyła ;). Teraz każdy na świecie kto gra w Tibie wie kto to jest Zwidek ;]. Człowiek który zabił Taifuna. Ale podziekowania sie naleza calemu team'owi każdy kto gra na Furorze wie ze Vision jest dobrze zgrane. |
Cytuj:
@edit Juz mam, nie obejzalem do konca ; o! |
huh... "Lezysz kurwo" ... zobaczymy kto bedzie lezal juz zaniedlugo, mam nadzieje ze ich tam wszystkich rozje*** :>
|
O widze, że muzyczka sie podobała :] i nie ma tu tak jak na tibia.org.pl ze odrazu jak podam link do filmiku na google video to odrazu warny bany usuniete posty i Bóg wie co jeszcze POZDRO TIBIA.PL
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:01. |