![]() |
Zgadzam sie z przedmowca.
|
@dukos
niby kto mowie ze ja spec od robienia *wmv? lolq.. widzialem o wiele lepsze filmiki niz te co ja sam zrobilem wiec wiesz... a ten filmik co teraz zrobilem to na odwal [10 min roboty], muzy fajniejszej nie mialem, kamera taka zeby bylo lepsze zblizenie na hity co ida w taifuna @raven no prawda, nuta z tego filmiku bo nie moglem znalesc inne krotszej "fajniejszej" nuty |
Cytuj:
|
Cytuj:
Sorry za offtopic. |
Gdyby zaraportował ich za zrobienie trapa, toby się okazał ogromnym hipokrytą.
down@ Nie znam się na szczegółach typu "czy na non-pvp a czy na pvp ta zasada ma zastosowanie:P " |
Always Hunted
Takie trapy sa zakazane tylko na swiatach nonpvp - widac jak sie w tibia rules orientujesz. |
No nareszcie moglem sobie obejrzec movies (bo na win98 nie ma jeszcze tibicam "czystej"). Ładna akcja.. ale na na miejscu taifa pierwszy bym rozpocza wojne po tym jak ima i zwidek przeszli do vision (byli juz chyba od 2 tyg). Teraz kazdy hail vision hail vision... wof... daje im 0 szans z duskami. Duski tez maja pvp - wygrana wojna o server z sunblade (chociaz kto wie gdyby nie "hak" spoxtera.....)
|
Cytuj:
Chociaż kiedys (7.6 tibia) widzialem jak GM pisal, ze jak zaraz 1 druzyna na wojnie nie ruszy sie z pewnego miejsca (na PoH - cyklopy) to ich zbanuje, ale teraz juz chyba tak nie mozna. |
teledysk do dupy, gdyby nie zależało mi zobaczyć jak padał taifun nawet bym go nie oglądnął. O niebo lepszy jest ten teledysk :-]
|
Gratz Zwidek, Imargam i Katrila :)
dobrze mu tak |
moglbym poprosic o tytuly piosenek?
dzieki ;) |
Prosze, Błagam ...
Podajcie mi tytuł tej muzy która jest na filmiku !!!
Tej co sie w polowie filmiku zaczyna, jest extra ;p |
Omg
gorszego filmu nie widziałem 5 min roboty... przy takim czyms...nie masz sie czym chwalic lepiej bys troche popracował i przewaznie filmy z jednej akcji sa do dupy wiec nie ma co sie wysilac..
|
@up ehm zrobił moze film dla tych ktorzy wola obejrzec wmv. niz rec* lub dla tych, ktorzy nie posiadaja tibicam (win98,ME). I po co odrazu go wyzywac i mowic "do dupy"... -,-
|
Moja opina : Muzyka sux "hate techno"
Imar~ to zwykły noob - ma 12 lat i ubija swojego bylego kolege poniewaz taifun wyjawil jego wiek... /Signed Niepozorny |
@Niepozorny
AUhauhuAHuahuAH imargam i katrila maja conajmniej 16lat i wiecej... to zwidek ma 11-12 lat dziecko drogie... imargam sam by nie zorbilby takiej postaic w 12 roku zycia, to chyba on i katrila pomogli zrobic najmlodszemu bratu postac o nicku Zwidek -.- wy to macie najebane, przeniesc sie z gildi do gildi jedynie dlatego ze taifun niby ujawnil prawdziwy wiek imargama... zal.... w vision jest katrila, ktory jest bratem imargama -.- zwidek przeniosl sie do vision [nie wiem dokladinie dlaczeog] a imargam za zwidkiem... omg |
Susan-Dark....
Podaj mi tytul tej muzy, prosze :baby: :baby: :baby:
|
Susan~ jakim programem kreciles film ? : p
Answer me pls >_<? |
Nie wiem jakim programem krecil/krecila, ale polecam "HyperCam 2 PL" najwyzsza jakosc nagrania/najwiecej klatek. Niestety na video.google jest niska jakosc i tych wyzszych i tak sie nie widzi :>
Cytuj:
Po co wyzywac? Tak beznadziejnego filmu juz dawno nie widzialem. Inni pewnie tez, wiec wyzywaja ;) |
Podaj Wreszcie Tytuly Pioseneke!!!!!!!!!!!!x(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:39. |