Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Askara (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=192)
-   -   Askara! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=106650)

Soulicitour 12-01-2007 17:17

Eh. Na Askarze najgorszy jest fakt braku przeciwwagi dla Rexis. Polscy high lvle na Askarze albo są w Rexis albo w innych nieliczących się kompletnie gildiach. Nie mają, że tak to ujmę, jaj, żeby przeciwstawić się Rexis czy Domination, z prostego powodu- dygają się o levele i postacie. Propos PA- było, jest i będzie, uniknąć tego można na światach non-pvp lub mieć potężne wsparcie od high lvli z gildii rządzącej. Pozdr.

Shastka 13-01-2007 23:54

O.o wkoncu ktos znajomy :) Nie narzekaj az tak, moglo być dużo gorzej :P

dymka 15-01-2007 10:16

Name: Zunri
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 141
World: Askara
Residence: Edron
House: Central Circle 1 (Edron) is paid until Feb 10 2007
Guild membership: Divine of the Rexis
Last login: Jan 15 2007, 03:19:10 CET
Comment: The Enigma.

It is all a show to coverup reality..

~ The Brothers.

The end of a wonderful time period has come, I the almighty sorcerer hereby throw down my weapons and retire.

ups

Bourne 15-01-2007 12:15

Rexis powino bujac sie z Servera ... Na Eternie gdzie jest ich miejsce :)

rapco 15-01-2007 22:19

jakby hassanoo doszedl byloby wesolo w koncu to prawie 450 hp wiecej niz zonda i wiecej uleczy, moim zdaniem wiecej ludzi mzoe sie przylaczyc do wojny im badziej bedzie rexis i domi trulo zycie na askarze, ja jestem jeszcze za cienki :( i z tymi lagami co teraz mam nie mam okazji tego naprawic ehh... ale przyjdzie czas ze rexis przegra i wtedy wszsytkie rachunki z ich lizusami bedzie mozna wyrownac (usmiech do deya) ....

Wigget 15-01-2007 22:34

na askarze zawsze pa bylo ... mnie wyjebali z servera bo za szybko expilem :)

Vertis 15-01-2007 22:39

Askara jest dość dobrym światem, ale padasz tam za nic.. Taka prawda padłem niby za "MC" którego nie używałem.. Jeszcze płacić musiałem, więc już nie gram..
Czekam na nowy świat :evul:

rapco 15-01-2007 23:48

ja tez za nic padlem nawet kontakty w rexis na nic sie zdaly -.- moi znajomi z rexis dostawali tlyko od neigo odp ze juz wszystko wyjasnione, tylko ze to nie on stracil skille lvl no coz kiedys przyjdzie czas na payback ^^

Bourne 16-01-2007 10:38

Jesli nie masz kontaktu z Swiftem albo Zunrim to i tak jakbys znal wiekszosc z rexis to i tak padniesz :)

PozDrO

Grypek 16-01-2007 16:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bourne (Post 1200897)
Jesli nie masz kontaktu z Swiftem albo Zunrim to i tak jakbys znal wiekszosc z rexis to i tak padniesz :)

PozDrO

O Askara to świat PVP i śmierci nie unikniesz. A co do znajomości wystarczy mieć przyjaciół taki, którzy bez wzgledu na inne znajomości przyjdą i ci pomogą a nie PW będą pisac a i tak to da gó........

rapco 16-01-2007 18:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grypek (Post 1201328)
O Askara to świat PVP i śmierci nie unikniesz. A co do znajomości wystarczy mieć przyjaciół taki, którzy bez wzgledu na inne znajomości przyjdą i ci pomogą a nie PW będą pisac a i tak to da gó........

chcialbys zeby twoje ziomki dostaly hutna za ciebie i sobie wiecej nie pograli bo ruszyliscie kogos z plecami ?

Grypek 16-01-2007 19:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rapco (Post 1201579)
chcialbys zeby twoje ziomki dostaly hutna za ciebie i sobie wiecej nie pograli bo ruszyliscie kogos z plecami ?

Pamiętaj, że każdego da się zabić. Nie ważne jakie ma plecy czy jaki ma lv ;)

dymka 16-01-2007 21:19

Could not find character
Character Szyde'rca does not exist.

R.I.P

rapco 16-01-2007 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grypek (Post 1201864)
Pamiętaj, że każdego da się zabić. Nie ważne jakie ma plecy czy jaki ma lv ;)

zabic tak ale potem hunt 4 ever i pz camping no chyba ze sneaki ale to nie gr ajuz bo tlykoc zekasz az ich malo bedzie

Grypek 17-01-2007 00:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rapco (Post 1202439)
zabic tak ale potem hunt 4 ever i pz camping no chyba ze sneaki ale to nie gr ajuz bo tlykoc zekasz az ich malo bedzie

Racja, ale zauważ, że "snake ataki" utrudniają grę :D bo wtedy expiący nigdy nie wie czy biegnąc z Gsem na plecach nie bedzie mass loga? rzucają Magic Walle i combo sd + Gs i po sprawie :D

frick 17-01-2007 00:49

huh

Polacy nie pomaga walczyc z Rexis, bo sami liza im dupy, by w spokoju pograc.
Przyklad ? Askarian ~ - Zunriemu chyba wygrzebal wszystkie rodzynki z dupy...

Bourne 17-01-2007 11:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez frick (Post 1202777)
Polacy nie pomaga walczyc z Rexis, bo sami liza im dupy, by w spokoju pograc.
Przyklad ? Askarian ~ - Zunriemu chyba wygrzebal wszystkie rodzynki z dupy...

Zagadzam sie z toba :]

Askarian Osvetnik to jeden z najwiekszych dupolizow jakich miala Askara :)

PoZdRo ..

rapco 17-01-2007 12:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grypek (Post 1202743)
Racja, ale zauważ, że "snake ataki" utrudniają grę :D bo wtedy expiący nigdy nie wie czy biegnąc z Gsem na plecach nie bedzie mass loga? rzucają Magic Walle i combo sd + Gs i po sprawie :D

na poh jest blisko do temple :P i sporo miejsca do uciekania /chowania sie mogloby byc ciezko
ale i tak raczej by tego kto by fraga wzial dorwali i zabili a wasza ofiara by odrobila straty i w koncu to nic by wam te sneaki nie daly i mass logi

Grypek 17-01-2007 14:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rapco (Post 1203081)
na poh jest blisko do temple :P i sporo miejsca do uciekania /chowania sie mogloby byc ciezko
ale i tak raczej by tego kto by fraga wzial dorwali i zabili a wasza ofiara by odrobila straty i w koncu to nic by wam te sneaki nie daly i mass logi

Zawsze lepiej odrobić 60lv niż 120 :P

@Upup

Fakt jest sporo asslickerów na askarze :D

vertile 17-01-2007 16:44

e tam największym asslickerem jest Bone von'Breaker

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:19.