![]() |
Dla mnie takie tematy sa idiotyczne. Po to mamy tyle miast, zeby z kazdego cos czerpac. Na low lvlu w ab mozesz trenowac na trollach, ktorych jest bardzo duzo. Potem mozna przeniesc sie do Kazo~, expic/trenowac na dwarfach/rotach, nastepnie venore, bo elfy itd. itp.
|
Dla pacca nie ma wielkego znaczenia maisto bo plynies w 10 sec... ale dla facca to veno/kazo... ;)
|
Venore
Dla mnie może Carlin ale one tylko do trenienia tam jest gl i slimy i pod miastem...
Ale tak najlepsze dla Knighta według mnie jest Venore(i na to zagłosowałem) s± tam slimy, EF(elf fortec) i tam można nieĽle zarobić :] Także dla mnie Venore :cup: |
:)
Cytuj:
Dobrze mówisz,Venore to kopalnia expa dla knighta i nie tylko.Widać że znasz sie na Tibii.:) |
Venore .
Super expowiska . Wole venore bo kazdy wybiera prawie carlin lub Thais ale to tez zalezy od profesji temat typowo o knight ale dodam moje zdanie Venore - Druid , Knight rotwormy - slimy druidowi latwo uhy tutaj sprzedac Kazzodron - Sorcerer - duzo dwarf roznych Carlin lub Ab - Paladin troll i gobliny pozdrawiam:) |
Ab'Dendriel ze wzgledu na trole na ktorych mozna trenowac na niskim lvl.
Obok mamy zamek, mozemy troche zarobic na robieniu lootbag. Na troche wiekszych skillach mozna trenic na slime. Duzo wody dobrze sie trenuje na pvp z kolega. |
dzie moge trenic na 20 lvlu aby szybko ??
|
Venore bo blisko catedra. Ja z 23 na 24 lvl wbijam ponizej godziny
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:20. |