![]() |
Cytuj:
Cytuj:
@topic nie kazcie (a moze karzcie ? przez niektorych na tym forum trace forme...) mi rzygac na monitor ! |
Nawet nawet ;p 9/10 za te kropki :P
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Heh
No, postacie są ładne, tło takie sobie bo widać fioletowe elementy i to troche przeszkadza. Dam 8/10 (narazie) No, ale sie postarałeś i to sie liczy, później będzie lepsze :D
|
Zmieniłem całkiem zdanie co do Immortala. Jednak wierzę, że fake wyjdzie bardzo dobrze. Jednak jeden z autorów zachowuje się nie za dobrze... Licze, że nie zabierze się również za fabułę.
|
@up
Pewnie ja... @reszta Co wy macie do Immortala? Zrobił se jaja, wiadomo głupie to było. Ale kto wie? Niektórzy też na początku byli noobami. a teraz są kimś. Jest kilka takich osób. PS. Dzisiaj może wrzucę część pierwszą. |
Cytuj:
Jeżeli dziecko nie dorosłeś do krytyki to tylko i wyłącznie twój problem - ja nie będę dla niedojrzałej osoby się zamykał, czy zmieniał zachowania. Cytuj:
Bardziej adekwatne Cytuj:
A to ci psikus prawda? Cytuj:
|
Napewno jest lepszy niz te "Smieszne Fake'i" ktore mialem watpliwy zaszczyt widziec. Widze ze praca w grupie pomaga.
|
Cytuj:
|
Czy wy kurcze nei widzicie ze ten temat to jeden wielki SPAM!?
Kłucą sie jakieś dwa trolle (son goku immortal i chmielok) Virus sie błaźni (do tej pory uważałem go za normalnego Fake'owca) CO drugi post na ostatniej stronie jest Lolnego (też robi z siebie idiote) A reszta im dopinguje... Weźcie sie opanujcie. @topic Może błędów durzo nie ma ale zachowanie autorów jest skandaliczne... (no może jednego) @Virusmaxi Wiesz wydaje mi sie że mlisz Nooba z nowicjueszem, a to wielka różnica. P.s. Żeby nie było - TO mój pierwszy i ostatni post w tym temacie... |
loool co wy myślicie że jak czlowiek jaja robi to jest nowicjuszem w fake'ach?.A te oceny fajne 1/10 to też dla jaj bo nudno mi było na kompie...a zresztą n/c
|
Ładne fake ;) Ciekawie się zapowiada, narazie nie oceniam. Dajcie następną cześć ^^
|
Niewiem kiedy pojawi się next part. Może jutro Son Goku Immortal się pojawi i zrobi wreszcie to co ma zrobić:P
|
Virus daj next part plaxx.
Niepamiętam czy oceniałem ,ale powiem jeszce raz. Fake fajny... Pana Immorla wogóle nei biorę pod uwagę za wykonanie. Virus mi powiedział, że on prawie nic nie robi :P @Son_Goku_Immortal Przestań spamować, bo to się nudne zrobiło, a jak myślisz, że twój humor jest śmiedszny to się przeliczyłeś. "Super fake, 1/10"... ech :/ |
Ehhh
Brakuje mi tu coraz bardziej takich osobistości jak Avager, Crowal lub Baradax :(
Ci to potrafili wprowadzić rygor na forum ;) Jak ktoś już robił fake to wzorował się na ich pracach. Czemu odeszli? niewiem.... nie uczestniczyłem wtedy sam na forum... odeszłem po nieudanym fake'u ... przychodze z powrotem i widze jeden wielki BURDEL!!! tak! BURDEL! Już nikt nie trzyma rygoru i zamiast robić coraz to lepsze fake zbliżamy się do dna... przypomina mi się teraz fake Avagera... mmm jakie to było dopracowane.. ile włożone pracy i chęci.... a Baradaxa ;) chociaż gnoił mnie na każdym kroku to zawsze lubiłem oglądać jego fake i zawsze wystawiałem pozytywne oceny... a teraz? Tego nie lubie to go zgnoje... dam mu 0 bo dupa mu obrosła makaronem.... halp mi plaxx.!111oneoneone.... Gdzie oni są ku**a? Może ktoś mi powie? |
@up
A on NCrashu sie zapomnialo? R4z3z3r? I o tylu innych... :( Khriss... Ja chce ich spowrotem! To byly dopiero czasy swietnosci dzialu fakei! Fake'ow byly strasznie male ilosc... Mozna bylo sobie poogladac piekne fake'i, dopracowane do nasjmniejszego szczegolu... ateraz... Zal. Nie jestes jedyny ktory za nimi teskni :(. |
Cytuj:
Perfer Knight "...Avager, Crowal lub Baradax..." Turok robi bardzo dobre fake... Zresztą on ma dwa konta na forum ^_^ @Off-Topic Drogie BRAVO! Nazywam się Joanna i mam 14 lat,ostatnio byłam na imprezie i pierwszy raz w zyciu robiłam to z chłopakiem oralnie..on miał 23 lata...wszystko widziała moja starsza siostra która wezwała policje i Konrada aresztowali.Po paru dniach wezwano mnie na komende,dowiedziałam się,że Konrad,którego bardzo pokochałam jest jakimś pedofilem czy coś takiego..nie wiem co mam o tym mysleć...Co to znaczy pedofil i czy mam z nim zerwać Dawid Mam 15 lat i mam pytanie, czy dziewczyna może zajść w ciąże gdy dotknela mojego członka ? Przypadkiem na imprezie walneła go ręką a ja poczułem dziwny ból na jądrach. Prosze o odpowiedź. Julita666 Ostatnio byłam na wycieczcę i w namiocie poczułam dziwny zapach, myślę że to był zapach spermy. Moje pytanie jest takie : Czy można zajść w ciążę przez powietrze ? Maniek Tydzień temu miałem pierwszy okres i chciałem się spytać, czy plemniki mogą się skończyć ? zabcia000 wiec dzis przezyłam swoj 1 raz uzywalismy tylko prezerwatyw durex classic .... pozniej sprawdzalismy prezerwatywe i nie pekła ani nic ... wiec czy moge byc w ciazy ? bo wydaje mi sie ze raczej nie .... Iks The - xD |
;/
Cytuj:
Cytuj:
Taaa pamiętam ich ;] a pamiętasz atak orków na Rookgard Crowala? z Lordem Pypkiem (czy jakoś tak) w roli głównej? :D To były czasy :p P.S. Troche zrobiliśmy tu offtopic ale chyba nikomu to nie przeszkadza ;) |
Ermm... Spamujecie ten temat ;[
@up Mi to przeszkadza i to bardzo... Zróbcie se topic wspomnienia ;[ Właściwie komentarzy było tylko kilka a reszta to offtop. Proszę was, dajcie temu tematowi zejść na dalsze strony DOPÓKI IMMORTAL MA KARĘ! ... n/c |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:39. |