![]() |
Xd
:balwanek:Wesołych Świat!!:balwanek:
Wszystkiego naj : -udanych lootow -malo deadow -milego expienia ;p DLA BT I GUARDI ORAZ INNYCH TIBIJCZYKóW =] Pzdr, Serh |
Ja też chcę złożyć wszystkim wszystkiego najlepszego ! CipSoftowi też ; ss
|
80 000 * 90 = 7 200 000
|
Cytuj:
olac to strzymam |
Tja,..
Wesołych Pogodnych Świąt, w zaciszu Rodzinnym,.. i,.. .., Bardzo "Grubego" Sylwka, z bardzo dobrze dobraną "Krju",.. Życze Wam i Sobie,.. B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dziękuje i także życze wszystkim Tibijczyką, wszystkim z tibia.pl i oczywiście wszytkim z Cipsoft'u :)
Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku!:) |
Dołączam sie do życzeń:
-Wszystkiego dobrego -Spełnienia marzeń -dobrych lootów -udanych huntów -mało noobów -dużooo expa -dobry skilli No i ogólnie wszystkiego naj !!! |
Omg i już święta --.^ Nie żebym sie nie cieszył ale szybko ten czas mija ;]
Życze wszystkim zdrowia, szczęścia i wszystkiego naj ;) I nie siedzcie przez całe święta w Tibii, przy kompie :P |
Ja tez chce wam złozyc zyczenia :D
Wszystkiego naj naj naj naj :balwanek: |
I ja dołącze się do życzeń, tak więc wesołych świąt i udanego Sylwestra wszystkim użytkownikom tibia.pl, CipSoftowi, oraz całej społeczności tibijskiej !
|
tak tak CipSoft wniosl wiele nowych ciekawych rzeczy a w szegolnosci bugow pod thais na naginacie quest i na banucie :))
Wesolych swiat dla CipSoftu obijajcie sie dalej :D |
noi poraz kolejny huj im w dupe i 5 na kupe :<
|
Up@ Racja :P
wyszystkiego naj :P |
@up : dobre :)
Juz mam pacc wiec nie placze, ze nie ma nic dla facc. Wszystkiego najlepszego w rl zyciu i tibii wam zycze :) |
Ja rowniez zycze wyszystkim zdrowych , wesolych i rodzinnych swiat (nie przy komputerze) oraz udanego sylwestra na ktorym niebrakuje vodki !!!!! xD
|
Wszystkiego najlepszego dla:
-członków MTA, -członków Metal Militia, -członków gildii Punishers, -członków gildii Vivere, -członków Abnormal, -członków Basketball Revolution, -członków Brainiacs, -członków Cantina Band, -członków Defenders of Ulthuan, -członków Dreamers, -członków Elite Players, -członków Football Experts, -członków Hereticus Maximus, -członków Karczmy Skrybów, -członków Kinomaniaków, -członków Manga & Anime Otaku, -członków Moonblades, -członków Oldschoolowych maniaków, -Redaktorów, -Programistów, -Wierzących, -członków Techno Stars, -członków Veritaserum -tibia.pl support Wszystkiego najlepszego dla Bosala, Droma, Dr'a Omadera i Matkusa, którzy dbają o naszą stronę, forum i o nasze pacc. ;) Wszystkiego najlepszego dla Moderatorów naszego forum, które liczy sobie ponad 86 tys członków. Wszystkiego najlepszego zwykłym użytkownikom, kótrzy są podstatowym filarem owego forum. Wszystkiego najlepszego Wam wszystkim wyżej wymienionym, chciałbym złożyć wszystkim życzenia osobno, ale zanim napisałbym posta to byłyby następne święta :D |
To również MOJE pierwsze święta z Tibią...
Narazie zaczęły się tak, że ktoś inny postanowił sobie sprawić prezent pod choinkę - nową postać - i mnie shackował... Ale nie smucę się, jestem niepoprawną optymistką. Życzę wszystkim (a szczególnie z serwera Elysia i Thoria, na których gram) mało hacków, pkerów, noobów, a za to dużo fajnych expowisk, radości z każdego kolejnego update, wysokich lvli, dużo kasy, dużo uśmiechu, nawet przy komputerze, dużo przyjaciół na Tibii i w rl, i wogóle wszystkim wszystkiego najlepszego ;P |
Cytuj:
@topic Mnie i tak najbardziej zastanawią co dadzą z okazji 10 urodzin. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:44. |