![]() |
Dobre looty i wszystko zakończone banem :D
|
Cytuj:
Druga sprawa. Czyli uważasz, że loot z pl'ów jest zawsze najlepszy...? Dla mnie to tak zabrzmiało :baby: Trzecia sprawa. Z tego co widzę możliwe... Że to ty jesteś noobem, bo z twojego posta (tego posta) wynika, że sam nie wiesz co piszesz i nie umiesz sformułować zdania... Pisz wyraźnie, albo w ogóle nie pisz... -.-" |
Film niezły, loot piękny :)
PS. Też gram na julerce i to prawda, że n00bów to nigdy nie zabraknie :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
u.U widzę ,że 10-cio latkowi rodzice kupili komputer + internet i świeci jaki to mocny w necie u.U szkoda,że nie byłbyś taki mocny....To był ostatni post w tym bezsensownym sporze :] Trzymaj sie mastashu! btw. będziesz moim masterem?? |
heheheh ale looocik pozazdroscic :D :D rzeznia tesh spoxik :D
film 10/10:p |
heh.... peczenie na PL jest zawsze najbardziej opłacalne.... bo nie ma co się oszukiwać..... 80% PL to n00by, idioci i złodzieje :]
|
oO
Ocena fragów: 1) Pewnie poszedł siusiu 8o, słaby loot. 2) LOL. Bez uh i taki eq?... Zajebisty loot. Miał noob PvP 3) Nie wiem po co bez UH robił yellowa... Loot n/c 4) Totalne zaskoczenie z summonami. Nice ;) 5) j.w. 6) Znowu ona. Ehhhh.... 7) Zamieszanie. Losowy nup :P 8) I na zakonczenie. Lepszy ban niż ded i lose itanz :P Ogólnie od 30 minuty ciekawie. Polecam. edits: @down Przepraszam Cię. Wybacz mi =( |
up@
Ocenzuruj loot z łaski swojej.... |
lol rox loot ,a ten gosciu to udawal brazola czy nim był?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:31. |