![]() |
up: Nie wiem czy by nawet uciekl dsowi... Ale jezeli by uciekl (rzeczywiscie jest dosc wolny ale chyba jednak nie uciekniesz) To bedziesz bil ds dluuugo zalezy tez z jakimi skillami ale nie jestem pewny czy bys uciekl DSowi
|
tego respa skasowali moze na innych swiatach nie ale na calmie nie ma chcialem tam isc bylem przygotowany bp uh i gfb :/ a tu nie ma i zdziwiony :/
|
GRATZZZZZZ bardzo dpbre ssy :] masz u mnie + oby tak dalej
|
ej a gdy sie wchodzi do tej dziury przy slimie tam gdzie sie respi duzo skelow i poison spiderow i jeden ghoul schodzi sie d dziury i tam bylo to nie typowe miejsce gdzie byly 2 skely na balkonie i potem 4 skely i 2 ghoule, potem 2 ghoule i scorpion to gdy sie zejdzie po schodach to jest tam jakis potwor ktory widzi niewidzialnych???
ps. gratz screenow. |
no super SS. dzieki za opisanie co i jak. widze ze to jest dobre miejsce dla palka:) az sie tam wybiore:)
PS. ja mam lepsze EQ:P bohy,c-legi,g-arm,demon shield,crusader helmet,aol:P |
Super ale moglbys zamiescic lub przyslac mi mape ( [email protected] ) ghostlandu gdzie zrobiles zdjecia ;) :baby:
|
WoW...musze tez tam isc... jestem pod wrazeniem :D
|
Niezłe fotki grtaz :P:P
|
Bardzo ciekawe sski. Bardzo dobrze pokazales GL ;) Szczególnie podobaja mi sie twoje opisy. Sa bardzo trafne i dokladne.GZ
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:06. |