![]() |
Chyba jestem normalny? co? prosze powiedz mi Erix ze tak? :D
Powiedz mi Erinex czy jestem normalny PLAX11oneoone!!!
SZciałbym Żrobić takiego FUJKA jak ty! PLaxxx Ocena: 1/666 /10 Żałosny synek... jak ci mówią że źle robisz to albo słuchaj ludu albo idź do mamusi ;) Co wybierasz? |
@offtopic
Ale ty wymiatasz xD "jesteście kujony w okularach" hahaha @topic Yyyyyy może nie oceniajmy i poczekajmy aż mody skasują temat. |
nie komentujcie Fejka!!
On juz nie istnieje tak jak inne!!Przezyl jeden... |
@up
A jutro pewnie zrobisz nowy fake pod jeszcze innym nickiem. |
Obleci:P
na Prologa To Pasuje <sry Ale Nie czytałem książki >
Nawet mi isę podoba:p Mało Odkryte co Dobre jest Przy Prologach Jakby to Była Część to by było daremne Czekam Na Next Part;p :] ALe To Prolog I Daje 9.5/10 i Na Podstawie Książki <chyba;p>:] |
Ktoś go już reportował czy mogę dostąpić tej przyjemności i sam to zrobić ?? ;)
;( Iżusz Marijo, fake za fake'iem... Jesteś taki tepy, że jak myślisz, że zrobisz jeden fake za drugim to będziesz dobry? o.O Fake'i robisz słabe, lepiej popracować nad jednym, a nie ciągle nowy. Spójrz na takiego Harrego Piaska, Shrek był słaby, ale udało mu się jakoś tam go poprawić (choć nadal jest przeciętny) @Edit "Wloczenga" z ciebie... Że takie dysmózgi się rodzą, nie możesz przepuścić tekstu przez Worda? |
Cytuj:
O boze ... widac nie umiesz zrozumiec bo twoj maly mozdzek zle pracuje... ale wiedz ze Veruis mowi prawde masz hmm... jak by to nazwac ... ZALOSNE FAKE'I i tyle więc przepros i wyjdz -20000/100 |
MOja skromna ocena
Nie zaliczam sie do znanych tak więc oceniam:
Bardzo ładny fake. Żadnych błędów, ładnie wklejopne sprity, super grafika i fabuła która wciągneła mnie jak nie wiem. Czekam na kolejną część. A tak serio to lipne jak na książkę xD |
Close temat mowilem nie oceniac juz!!
|
jezu, poprosze admina o zamkniencie tematu bo nic nie robicie tylko sie wyzywacie, obrazacie i kłucicie, ludzie, a gdyby dał do "muj pierwszy fake"
to co, tez byscie tak oceniali juz na poczontku?! ojojojojoj... ps: nawet najwienksi mistrzowie zaczynali podobnie... |
Kocham takich ludzi. Są nad podziw zabawni...
|
Erinex jak juz cos to oni wlasnie sa normalni ale ty juz nieX( X( X( !! ja popieram cala reszte ale ciebie nie
|
Aauisahsiashuia
Odswiezyles niepotrzebnie temat. |
JA GO POPIERAM!!! Pewnie dopiero sie uczy
mysle ze nie powinniscie go tak lac po gębie moim zdaniem to nawet ciekawy fake 7/10 |
z kolei ciebie trzeba by po gę*ie zdzielić i to nie raz....
Reported za spam, kamienie trolli i wulgaryzm... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:17. |