![]() |
wielkie dzieki temu modowi który zaakceptował mój poradnik :cup: a co do wypiekania cream cake i "placka" to raczej nie realne bo cream cake to tak jak napisałem w temacie CIASTO Z KREMEM wec tak logicznie biorąc to nie ma ŻADNEGO związku z kokosami ;) a co do placka to ten wałek nic nie daje X( próbowałem uzyc na lump of cake dough (ciasto ciastowe :D) i nic sie nie działo :p jak ktoś jest cierpliwy to niech próbuje (ja do takich niestety nie należe :D) jeszcze raz wielkie THX za wszystkie pozytywne opinie :cup:
|
No dobry poradnik, ale było już kilka takich, nowością jest że podałeś jak upies "piernikowego ludka" więc zasłużone 10/10 :cup:
|
Cream cake jest częstym dropem z Suprise bag :) A suprise bag jest dropem z : Wszystkich potwórków powyżej 70 expa Chodź nie tak często :> Z primitivów , hackerów i tibia bugów (które napadają na thais) Zdaje sie zawsze wypada suprose bag :)
|
Po co ten poradnik?
Jest masa takich samych... Mówicie, że nie było o ludkach z czekolady? były i to od razu po update... Tutaj link: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=108448 I co, nie było? |
a gdzie mozna zbierac zboze gdzies kolo Venore?
|
według mie pieczenia w tibi ciast\chleba to czysta glupota ... po co to komu :p
|
10/10
dajcie przepis na ciasto w krztałcie serca xD |
No to teraz zrób może poradnik jak zabic rata na rookgarrdzie ok? 0.1/10 .
Aż 0.1 bo noobkowi co nie widzial dzisieciu pozostalych poradnikow może się przydac. |
według mie pieczenia w tibi ciast\chleba to czysta glupota ... po co to komu
BRAVO!! I Z TYM GOŚCIEM CO TO NAPISAŁ W 100% SIĘ ZGADZAM!! |
Cytuj:
jak nie podoba Ci sie to nic nie pisz jak ktoś lubi piec (ja) może mu sie podobac nah nah wiem jaka przyjemność karania kogoś za trud włożony w taka prace mi sie podoba gz:p |
Cytuj:
2. dzieki :P |
Jak zdobyć `bucket` w rooku?
Czy możliwe jest pieczenie chleba jeszcze w rooku? |
NO! To rozumiem! Tak mają wygladac poradniki!
moja ocena w skali od 0 do 10 : 20!!! |
Cytuj:
|
ja mam pytanie podobno jest sklep gdzie sie kupuje zboże za 1 gp a pozniej w jakims sklepie nie wiem czy w tym samym sprzedaje za 2gp moglbym prosic o nazwe miast i lokalizacje tych sklepów
|
Dzieki !
Wszedzie tego szukalem ! |
Super poradnik 11/10.
|
Cytuj:
|
Fajne 9/10.Juz Było ;) :p
|
gz
Super poradnik. Wszystko jest w jedneym[3 in 1]. ocena 10/10.
A jesli komus niepotrzebne jest pieczenie chleba itp. to poco zaglada na taki poradnik????X( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:36. |