![]() |
@up
Tee... Virus(zawsze mi sie myli z Verius xD)... spuść na wodze ;/ według mnie fake coraz lepszy... chociasz może być Jeszcze lepszy ;] Rób dalej jakieś ...4-6/10 ;] |
Cytuj:
A fake... ponad przecietny. |
Cytuj:
muwiłem ci wyjdz i nie wracaj... |
@welwets
masz przejechane... Użyłeś dwóch moich outfitów bez zgody 1) rycerzy ( z helmami ) 2) Deloka Co na to powiesz?? Udostępniałem Ci je?? EDIT: @down Mimo to mam prawo do roszczeń Delok: http://forum.tibia.pl/showthread.php...05#post1148805 Rycerz: http://forum.tibia.pl/showthread.php...62#post1102862 -.- |
Jezeli udostepniles na forum i wyraznie ze bez twojej zgody nie mozna brac napisales, to nie moze brac. :< A zapewne wlasnie tak nie napisales.
|
zgadzam się z veruisem
@Edit @Ghand no ale je udostepniłeś i nie napisałeś że nie można ich brać :P bnuhehehehehedheh |
@up
<bez komentarza> OMG Zgadzasz się z Veruisem, żeby chronić swoje nic niewarte dupsko -.- To jest naprawdę żałosne... Proszę! Weź sobie te outfity, jak sam robić nie umiesz! @Veruis Ja naprawdę nie mam nic do Ciebie, ale Ty naprawdę mnie przerażasz. Ty robisz outfity, bo chcesz to rozdawać, jesteś doświadczonym fejkowcem i na pewno opanowałeś już technikę szybszego robienia outów... A ja nie! Dużo czasu zajmuje mi sklecenie takiego outa i to z różnym wynikiem...Dlatego mam prawo być troszkę wqrzony jeśli jakiś newbie moim kosztem i moim straconym czasem będzie zbierał pochwały ( owych brak ). Jak uważasz? |
Oj juz sie nie warto klocic. Ja tam wole zeby brali moje outfity, niz zeby fake'i wygladaly jak krowie placki ;D
|
no przyznaje się że ledwo co robie qutfity ;D i dlatego jak nie ma zastrzeżeń to biore każdego qutfita ktury może mi się przydać
|
Tak, teraz obrócimy to w żart, dodamy kilka uśmieszków i zapomnimy o całej sprawie... -.-
Nie wytrzymuję już, naprawdę... Jeśli dobrze pamiętam to welwets stwierdził, że się staczam... Na jakiej podstawie mnie tak obrażasz?? Naprawdę niektórzy są naprawdę... ahh nie chce mi się kończyć ~Ghand |
Coz... zrobienie takiego standardowego outfitu zajmuje mi 5 min. z mieczem... ;<. A takiego z dodatkami... no tak z 10 do 15. Ale o co tam ^^.
Przerazam cie?! TAAAK! Pierwsza osoba, ktora sie mnie boi! xDD Oj, juz nie klocmy sie ;p. Ja do ciebie tez nic nie mam (ciekawe czy kiedys mialem... chyba nie.) ale nie wiedzialem, ze zajmuje ci to duzo czasu, wiec przepraszam ( o kurw... przeprosilem. PIERWSZY RAZ W ZYCIU PRZEPROSILEM... ;( ) @down Nobody is perfect... I'M NOBODY! :D |
Ghand sam nie jesteś doskonały i każdy to wie...nikt nie jest doskonały
|
@welwets
Ty sie lepiej nie odzywaj @Veruis Oh yeah, uwielbiam wyznania... Ja też Cię przepraszam!!!! <rzuca się na szyję> Evul ]:-> |
druga część bedzie jutro.
|
Ok nie kluccie sie wiecie ja was lubie a nie lubie jak sie klucicie:P
Ghand fajne te oufity pozwol mu ich uzywac pliosimy!!:P |
A więc tak po pierwsze do Ghand'a a co ja mam powiedziec ? Robiłem dużo outfitów dla Veruis'a a on je potem udotępnił (Taki bandyta ;>) i teraz cały czas je ktoś nowy używa no i wiem, że jesteś wkur... ja też czasami jestem gdy widze w kiepskim Fake robiony przezemnie outfit... Ale już mi przchodzi
@Topic Hmmm... Może byc ;P |
... NAUCZ SIĘ PRZYNAJMNIEJ ŻE outfit a nie qutfit !
|
Cytuj:
Kiedy to z**banego fejka doda ktoś Twoje outfity, to możesz się czuć bardziej zażenowany niż dumny... @topic no to już na mnie nie licz, welwets. Chyba jestem jednym z nielicznych, którzy dali Ci pozytywy xD |
To bylo kiedys, kiedy nie umialem (albo mi sie nie chcialo) robic outfitow ;).
www.armiatoprostefansite.fora.pl i wejdzcie w dzial fake'i ;p. zalamiecie sie!! xD. Ja tam daje wciaz pozytywna ;< |
Ghand po co ty te outfity wogle robiles co???Jak je udostepniles to teraz tak masz....
Veruis i mnie przerarzasz xD:D Topic fake ladny i bedzie fajny(zalezy od gustu) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:08. |