![]() |
@up
Z tego co pamiętam to 4303 był do katana -.-'. |
Tak do wykłócia potrzeba płynnego żelaza???a takie grudki to se moge w ass wsadzic.To moze sie roztopią.Trzebaby Blin Orca zapytać.
|
@up
To naucz się orkowego... |
Cytuj:
Nie 4003 tylko 4603 -.- |
Lol. Mowie jeszcze raz że z żelaza MIEDZI nie stworzysz =.= Jedyne co to pasuje Iron Helmet ale o nim nie ma tu mowy =.=
|
Ok , pomyliłem się , a wy co , jakieś cyborgi , co niepopełniają błędów?
|
Napewno nie cyborgi skoro dopiero trzecia czy czwarta osoba podała dobry numer klucza xD
|
Popatrzcie na Moj podpis,tam znajduje sie ten nasz magiczny klucz (silver 4603 Rookgaard, pomieszczenie z kataną(Katana Room)http://www.tibia.pl/items.php?sort=number&typ=key .Wiedza nie boli.
|
Cytuj:
|
Jesli on nie udowodni że ma taki klucz ten temat nie ma sansu. Tak samo jak inne tego typu tematy czas go zamknać ;p
|
Dokładnie tak, sam wiele razy gadałem jakieś bzdety natrętnym n00bkom wiec raczej gość robił sobie jajcochy.
|
Umcia Rumcia Pęłkła Gumcia.To nie byla odpowiedz na zmyslony klucz 0003.Są 4 rodzaje kluczy silver, cooper, wooden ,gold.Jesli by mozna wykłóć klucz uzywajac Piece of Iron to jak on bylby.Ja stawiam ze Cooper.Nie wiem czy sei znam ale klucze Cooper przynajmniej na Rooku są ukryte w skrzyniach,albo trzeba pomyśleć jak je zdobyc(nie mam odniesienia co do Maina, bo tam nie gram.)Tak jak ta w bear roomie.Do ,ktorej trzeba sie dokopać kilofem.
|
Cytuj:
copper - miedź brass - mosiądz |
@2up Sa jeszcze bone i crystal...
@topic Ta, jasne. @down To pomoz mu to zbierac, wtedy powie ci ze to byl zart |
Cytuj:
|
Będzie dowód, to pogadamy.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:07. |