![]() |
Cytuj:
Mozesz podac? link do tej lektury. btw. Rzeznia fajna ; D jak by zpingowani byli.. O.o |
jaka masakra :O
btw ten server ma jakis slaby transfer... |
uuuu, za łatwo padła gildia będąca na wzgórzu, nie dość, że mogła traopować wchodzących to jeszce zepchnęła sie do orbony
|
Cytuj:
I nie wmawiaj mi ze nie mieli, bo akurat mialem mozliwosc sprawdzenia skutecznoisci ich botow na wlasnej dup**. Nie wiem czemu oni akurat na dywanie czekali, wiem ze pare osob mialo pz bo zabili kogos tam + BD zrobilo masslogina. Co do Timona, to mielismy sie spotkac na statku na Edron, Timon i polowa osob juz byla na statkow, a druga polowa w DP na Edron, Timon przez przypadek zrobil pz... w miedzy czasie BD przybieglo od strony dywanu na Edron... reszte pewnie widac juz na filmie. Co do Tibii to jebie~ mnie ta gra, loguje tylko czasami jak mi ktos napisze na gg "loguj szybko bo akcja bedzie zaraz". Btw, pewnie troche namieszalem + zrobilem 666 literowek, nie mam czasu teraz czytac tego + poprawiac wiec wysylam jak jest. :P |
Byli, Zobaczyli, Zwyciężyli ;]
Ale ich pojechali xD tyle sd naraz to jeszcze nie widzialem co w xanadu polecialo ;](no chyba ze na maggebomb, ale efekt tutaj znacznie lepszy jak widac xD ) |
WOW, to byly zniwa oni ich po prostu wykosili, ale chyba nie wszystkich bo pare osob stalo w pz :P
|
xanadu dostal tyle sd, ze sie nawet oblizac pozadnie nie zdazyl ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:17. |