![]() |
Fajny fake ^^ Ciekawy pomysł z tymi wspomnieniami :) , a to, że tekstu sporo nie przeszkadza, nawet dobrze, że nie trzeba się jakoś szczególnie domyślać. 10/10 Pospiesz się z nextem ^^
|
widze ze sezu sie za fake wzioł :) fajny podobało mi sie ale troche krotkie
edit@ sezu nie złość sie :p widzialem gorsze, dawaj next part bo fajne |
Krótkie ?! Krótkie ??!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja wam dam krótkie... pierwszy raz dałem 18 obrazków naraz !! Wiecie co jestem na was zawiedziony ;(
Ps. Już zabieram się za nową częśc ;] A wy w tym czasie komentujcie ;] @Down Wszystko jest możliwe ;] |
i moze ta czesc bedzie jeszcze dzisiaj? ;p
|
W liście jest, że jego żona jest w niebezpieczeństwie, potem opowiada, że przyjaciel powiadomił go o jej śmierci a potem po dwóch dniach dociera i znajduje ją jeszcze żywą.
Jest jeszcze kilka(naście?) literówek typu: "z kąd", "on zChanbyIl". No i jeszcze na pierwszysch obrazkach widać miecz w krzaku i krew. Ta krew właśnie wygląda tak jakby lewitowała nad krzakiem... Gratulacje rekordu obrazków za jednym razem. PS. A skończyłeś już Odzyskać Pierścień/Odrodzenie? |
Nie jest to jeden z badziewiów jakich tu dużo =]
-Fabuła nieorginalna (wojna ludzi z elfami - oklepany temat) Chyba że to tylko "podkład" i cośsie bedzie na tym tle działo. Poczekamy. -Wszyscy piszą że błędy ort. Ja nie widze. Pewnie dlatego że sam je robie xD Reszta całkiem całkiem ;] |
Wszystko się okaże :evul: A wojny już niema ;P A co ja wam będe mówił się okaże i tyle ;P
A błedy ort napewno są ;d Cytuj:
|
całkiem fajne <rób dalej>
|
Miecz wbity w krzaka RoX xP , a tam w scenie z bramą, każdy jej kawałek ma klamke xD
8/10 , a tak pozatym .... www.ortografia.pl plx :p ? |
Niemoge sie doczekac nastepnej czesci. Z przeciekow(od Sezego) dowiedzialem sie ze w ferie pojawi sie next part. Czekam z niecierpliwoscia!!! 10/10 Outfity wymiataja!
|
@Up
Dobrych masz ludzi którzy Ci to powiedzieli ^^ (Mnie ;]) @Topic Tak będzie nowa częśc w ferie ;] Już mam 8 obrazków Done no i może w ferie będzie więcej części niż jedna ;] Wspierajcie mnie a tak napewno będzie ^^ |
No to czekamy na more ;]
|
8/10 nie wiem dlaczego :D next part plz
|
Taką mam ochotę na następny odcinek:p Za bardzo trzymasz w napięciu:D 9/10.
Masz jakąś wolnom role bo się chętnie zgłosze PS Ładnie reklamuje mojego 1 feik'a:p . Już wkrótce będzie. |
ładnie
Ładnie, ładnie:cup: zazowty( nie denerwuj się Bartek). Mam nadzieję, że tym razem skończysz.:p
|
Fajny fake , Akcja niby jest ale troche malo :D Tam gdzies maly blad byl
Deviu do siebie: A tak to wszystko dobrze |
Zajefajne tylko znalazłem kilka błędów graficznych że np korzeń włazi na drogę(a nie to połamane drzewO xD) ale fake spoko 8/10
A i jeszcze błąd niepozul a powinno byc nie pozwol/ na samym końcu tak pisze |
super ja tam błędu nie zauważyłem :P ciekawy ale rób więcej akcji zadużo tam gadają :D
@edit Akurat musiałeś w takim momęcie przerwać :P |
Widzialem tylko pare drobnych bledow, a tak wszystko jest dobrze. 9.5/10
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:34. |