![]() |
@Alveon
Nie wiedziałem że ktoś kto ma w podpisie zdjecie z Prince of Persia Może wieżyc w noopka dobra jedyny + nie było bardzo dlugie 1/10-zacheta |
@Alveon
A ty master Yoda jesteś czy jak? xD |
@UP Nom Chyba udaje jakiegos Bossa mafii:PZart...
Ja w niego wierze a wy kto jest zemna niech powie ja:P. |
Cytuj:
2...czar se wymyslilem mysle niewiem jak ty... 3...to jest moj 1 fake dlatego dalem biale outfity 4....trawa zwykla.... a tak wogle jezeli niepodoba cisie to sie niewypowiadaj jak niemasz nic sensownego do napisania a jezeli masz to napisz... |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Edit Do tego double post. Ehh... To nie jest dobre nawet jak na początek :/ |
najgorszy fake jaki widziałem stare outfity i ta trawa i nie wiem dlaczego tam sie nagle pojawił skrawek lądu jak przyszły orki 2/10 za chęci
|
jestem z alveonem:p
ja tez jestem poczontkujoncy (a przynajmniej prubuje byc :D ) |
może ciałem żeby były białe ubrania???? jeżeli nielubisz białego twoj problem nie mój
|
@up
Nie tlumacz sie juz...poprostu przyjmij krytyke :|||| Cytuj:
Cytuj:
Jak robisz fake'a to przyjmij krytyke...inaczej nie masz po co robic.... No wiec tak: -Biale outfy... -Stare Outfy -Orci :> -Woda..... -Sup Hero -Oni dostali nowe stroje!! Wow...To napewno Power Rangersi -.- -Nazwa.... +Eeeeeee..... |
Cytuj:
|
Cytuj:
zapomnialem o ocenie -998/10 @down Masz racje : DDDDDDDD |
@Loffy
Liczba 666 nawet na minusie jest zbyt swieta ;p @TeN Co ZrObIl TeN ZaJeFaJnY FaKe Nie umiesz przyjac krytyki. Tyle ci powiem. |
Cytuj:
z reszta prosiles o komenty, blejdzie_92 (jak to badziewnie brzmi) |
@Blade
Najpierw to SAM zacznij, pisać coś sensownego, potem wymagaj... Jeżeli nie potrafisz przyjąć krytyki, to cóż nie jest to forum dla Ciebie, bywaj... @ALL Wiecie, że karmienie trolla jest zabronione ?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
@blade... A nie umiesz odmieinac nawet wlasnego nicku? huhu! Niezly jestes! |
"blejdzie " to troche dziwnie zbrzmi ...
|
Cytuj:
No to nie jesteś mój brotha, bo ja jestem już po banie i aktualnie mam "aż" 2 punkty karne :D @Blade Nie kompromituj się dziecko (mówię tak mimo, że jesteś starszy ode mnie, ale zachowujesz się jak pięciolatek w piaskownicy, któremu powiedziano, że ma brzydki samochodzik od taty) @down Tak jest zawsze, drogi LolnY :/ |
Czemu takie fake mają tyle komentarzy? Niby gościa zraportowałem (patrz 1 strona), a dalej żadnej interwencji "z góry"...
@Hmmm... Zobaczycie do kogo :P USIeahaHahAHAHAHAHAha! A ja mam dużo warnów ;< Zuo i 666 w jednym ;< Djabeu mi je dau ;< @Edit Ale "hail me" wypowiadane przeze mnie też jest zawsze ^_^ Me rox! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:47. |