![]() |
=p
Szukam ekipy pk na furora 20-30 lvle !
|
Cytuj:
|
Szukam ekipy na serwer Tenebera :kat:
Levelki od 8-15 (Druidzi i Magowie) Teraz kilka słów wyjaśnienia czemu akurat tenebera. Tenebera jest światem w zamyśle stworzonym dla graczy z Brazylii, potem z powodów technicznych została przeniesiona do USA. W każdym razie na Teneberze 90% graczy to BR. Poziom pvp graczy których dotychczas spotkałem jest krotko mówiąc... żałosny. Dla przykładu moim druidem wtedy 9 lev załatwiłem 24 knighta (br raczej nie noszą uhow ;). Z ww. powodów uważam, iż warto wybrac wlasnie ten świat na zorganizowanie teamu pk. Wystarczy bowiem nawet ekipa paru 8 levelowych postaci z paroma fire fieldami i ihami. :) |
Pisz domnie na pw lub gg , mam pacc i robie postać od zera na wybranym przeznas swiecie;p
|
I Zwidek i Imargam szukają PK teamów na Furorę... Pachnie dziwnie, ale ma też sens - Ja na wysokim lvlu też bym zaczął pkować znudzony ciągłym expieniem...
|
Rekrutuje do PK TEAMU
odnawiam pk team na iridii wbijac bez problemow!!!!!!!!!!
varuxen :)<iridia> gabricht trooper <furora> |
Od pewnego czasu z kolegą organizujemy taki team na Aurea więc jeśli ktoś chętny niech pisze do Igii Mag lub nr gg 4642116. Najmilej widziani sorcowi mający 15 m lvl ale jeśli są chętni innymi profesjami to zapraszam.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
ok
@gora
to jak bedziesz dodaj mnie do vipow i jak ja bede napisz... narazie robie lvl, mlvl kase zbieram na runy i w ogole eQipe zbieram;) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ umiesz liczyc? licz na siebie bo innych twoje szczescie J E B I E |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:28. |