![]() |
@ ten ktory zrobil ten topic
myslisz ze tylko ty masz taki wspanialy plan ?:D :D :D :D :D :D :D |
Cytuj:
|
@up:
No właśnie my cały czas mówimy o non-pvp od początku tematu a wy tu wyjeżdżacie z PVP, poczytajcie co napisalem na początku a nie wyjeżdżajcie mi tu że zabije mnie jakiś PK |
No dobra, mowicie o non-pvp... to jak chcecie zeby ktos sie was bal na non-pvp... postraszycie go ze cala gildia mu bedziecie wbijac na respa?
nie wiem po co komus ekipa na non-pvp a jesli chodzi o pvp to zbieranina z forum nic nie osiagnie (chyba ze wszystkie ekipy bylyby tak tworzone, ale nie sa) |
JA np, czekam na nowe non-pvp..
nie dla tego że boję się pvp, na pvp grałem 4 lata, na non-pvp ciągnie mnie emerytura. Knight którym grał bym sobie kiedy by mi się chciało, ot tak.. na non-pvp nie idą pg lecz osoby bardziej nastawione na rpg, pomagają w tym spokój i ekonomia (na takim non-pvp po 4 latach będziecie mieli ceny jak na pvp po roku) |
Pfff jak rodzine to na PVP a tak to po co? Na wspólne hunty?
|
Ja czekam na non-pvp :)
Rodzina to fajny pomysł ale raczej tylko do kumpli z rl. A dlaczego de'Rich ?? |
No chciałem dobrze, ale jak nie to nie, za dużo myślicie o konsekwencjach
Proszę o ZAMKNIĘCIE TEGO TEMATU, był bym bardzo wdzięczny |
Ja bym chetnie wstapil do rodzinki, ale only non-pvp
a dodaj se mnie ;] Ukryty tekst:
|
Napewno beda sie bali jezeli bedzie to server non-PvP
|
Cytuj:
LOL!!!"(na takim non-pvp po 4 latach będziecie mieli ceny jak na pvp po roku)" Na Galanie ktora istnieje chyba z 2 lata niektore przedmioty sa w takiej samej cenie jak na Cadni ktra ma kilka miesiecy -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:28. |