Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   9Dragons! Bijatyka KungFu (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=108929)

Alveon 03-01-2007 15:30

ee jak to sciagnac??Bo wiecie gra mi sie podoba ale ten glupi internet explorer??Jak nim sciagac piszcie tu poradnik z ssami....

Furionek 03-01-2007 16:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aeglos Tribunal (Post 1170786)
@Furionek:

nie ściągałem nic :P

To jak naprawiles?!;(

Shubik 03-01-2007 16:31

gre sciagasz normalnie z linku ktorego podalem... a gry nie musisz odpalac z Explorera
http://9dragons.acclaim.com/artwork/ffinstaller.htm@

@edit
Porada: Zmien przegladarke na FF

Furionek 03-01-2007 17:19

Ok dziala sciagnalem z linku z netherlands..
Thx Sh 8o ubik

Shubik 03-01-2007 19:07

polecam zaczac gre w "wis" Wu-Thang - jakos tak ;P

..::QRAS::.. 03-01-2007 19:30

ja sciagnolem i przy instalacji wyskakuje mi ze jakiegos pliku nie ma...

Kozunek 03-01-2007 20:24

Chce się nauczyć nowych umiejętności ale pisze mi coś o jakims gatherig chi
http://img168.imageshack.us/img168/8340/ngfdzm0.jpg
Mógłby ktos mi powiedziec jak to chi zdobyć?

Shubik 03-01-2007 20:48

hyh jak zrobisz 13 lvl to zmienia ci sie nazwa na jakas inna ;D

@Qras sciaginij jescze raz ;p

Grocix 03-01-2007 21:24

@Qras
Rozpakuj drugi raz, ew. tylko dany plik.

Jakie macie lvle i kim gracie?:P Ja Shaolin, 7lvl Gathering Chi

Shubik 04-01-2007 11:33

Ja mam OC 2 czyli 26 lvl...
:/ I nie moge zmienic profesji... :-/

Kozunek 04-01-2007 18:02

Widziałem jak inni biegają aż sie za nimi kurzy (dosłownie :p ). Jak ja mogę tak biegać? Mam skilla lightsteps czy jakoś tak ale jak włącza to wcale szybciej nie biegam X( Proszę o pomoc :baby:

De'sH 04-01-2007 19:30

moze jakis krotki tutorial?

jakie sa profesje skille etc?

Shubik 04-01-2007 20:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kozunek (Post 1173347)
Widziałem jak inni biegają aż sie za nimi kurzy (dosłownie :p ). Jak ja mogę tak biegać? Mam skilla lightsteps czy jakoś tak ale jak włącza to wcale szybciej nie biegam X( Proszę o pomoc :baby:

wlacz skill i wdus ALT ^^ :D powodzenia ;d

Kostex 04-01-2007 21:53

hihihi shubik jak sie nie myle to ty Kubiklol ?? :P mam juz OC 1 jestem vanguardem i one knot shot of league albo jakoś tak zrypałem bo sie pomyliłem i dałem do 19 skila mastery rękawice a okazało sie ze vanguard ma tylko skile stuffa ale to nic nadrobie ;P ^^ żeby sie zmienićto nad npc bedzie żółty wykszyknik zrobisz dla niego questa idziesz do całego mastera tej waszej wu tangowskiej gildi i on cie zmienia ja polecam beggar :P sa the best :P a co do fasta wciskasz alt :P ja niedługo będe mieć juz ten o wiele szybszy czar ale nie wiem gdzie nabyć :P chyba znowu z questa ^^

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sante Mefisto (Post 1170738)
Moze ktos napisac jakie to ma wymagania? ;P

jak masz lepszego kompa od mojego kolesia amd athlon32 procek 1.7+ 256 sd ram geforce2 64MB to ci pojdzie bo mu idzie na słabych ^^

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alveon (Post 1170853)
ee jak to sciagnac??Bo wiecie gra mi sie podoba ale ten glupi internet explorer??Jak nim sciagac piszcie tu poradnik z ssami....

wchodzisz w downoland
wybierasz któryś z serverków a są tam 2 dopiero jak otworzysz to masz pełny wybur z kąd ściagać

ok to krótko o grze

pierwsze 13-ście lvli to jest nic prawie
potem twoje lvl zamieniają sie w gathering CHI
po następnych 13-stu lvli zamieniasz sie w OC nie pamiętam pełnej nazwy i tu sie zaczyna ^^

aha chciałbym dodać ze OC 1 to jest 25 lvl
gdy najedziesz na np gathering chi lub gatchering nie pamietam jak sie pisze to pokaże ci ile lvl naprawde wbiłeśod początku,lecz dla ludzi sie liczy np oc 2 ,rc , itd itd rc -revoluting chakra ( jakoś tak) to są wszystko lvle tak jakby ich advensy :P

resetują ci sie wszystkie skile , wybierasz profesie tak jakby vanguard , blue dragon i są jeszcze 2 ale nie pamiętam ^^ jest masa skili dla każdej klasy gdy już sie ją wybierze , skile kupuje sie za contributon points aby je zdobyć musisz np u bambo mastera jezeli jesteś beggar tak jak ja :P zamieniasz to co dropłeś na te punkty , opłaca sie expićw party na exp shared gdyż możesz se siedzieća exp ci leci ^^

a to moja postac :

http://img458.imageshack.us/img458/5...gonstb3.th.jpg

sorki za powtórki w zdaniach ale się spiesze na tv ..... jak cos to moje gg 4810306

Meryba 05-01-2007 07:25

Jak w to grać mam już instalke założyłem ten id i password a jak w grze wpisuje to to mi wychodzi że Login failed ......... pomocy.

Shubik 05-01-2007 09:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kostex (Post 1174039)
hihihi shubik jak sie nie myle to ty Kubiklol ?? :P mam juz OC 1 jestem vanguardem i one knot shot of league albo jakoś tak zrypałem bo sie pomyliłem i dałem do 19 skila mastery rękawice a okazało sie ze vanguard ma tylko skile stuffa ale to nic nadrobie ;P ^^ żeby sie zmienićto nad npc bedzie żółty wykszyknik zrobisz dla niego questa idziesz do całego mastera tej waszej wu tangowskiej gildi i on cie zmienia ja polecam beggar :P sa the best :P a co do fasta wciskasz alt :P ja niedługo będe mieć juz ten o wiele szybszy czar ale nie wiem gdzie nabyć :P chyba znowu z questa ^^

jak masz lepszego kompa od mojego kolesia amd athlon32 procek 1.7+ 256 sd ram geforce2 64MB to ci pojdzie bo mu idzie na słabych ^^

wchodzisz w downoland
wybierasz któryś z serverków a są tam 2 dopiero jak otworzysz to masz pełny wybur z kąd ściagać

ok to krótko o grze

pierwsze 13-ście lvli to jest nic prawie
potem twoje lvl zamieniają sie w gathering CHI
po następnych 13-stu lvli zamieniasz sie w OC nie pamiętam pełnej nazwy i tu sie zaczyna ^^

aha chciałbym dodać ze OC 1 to jest 25 lvl
gdy najedziesz na np gathering chi lub gatchering nie pamietam jak sie pisze to pokaże ci ile lvl naprawde wbiłeśod początku,lecz dla ludzi sie liczy np oc 2 ,rc , itd itd rc -revoluting chakra ( jakoś tak) to są wszystko lvle tak jakby ich advensy :P

resetują ci sie wszystkie skile , wybierasz profesie tak jakby vanguard , blue dragon i są jeszcze 2 ale nie pamiętam ^^ jest masa skili dla każdej klasy gdy już sie ją wybierze , skile kupuje sie za contributon points aby je zdobyć musisz np u bambo mastera jezeli jesteś beggar tak jak ja :P zamieniasz to co dropłeś na te punkty , opłaca sie expićw party na exp shared gdyż możesz se siedzieća exp ci leci ^^

a to moja postac :

http://img458.imageshack.us/img458/5...gonstb3.th.jpg

sorki za powtórki w zdaniach ale się spiesze na tv ..... jak cos to moje gg 4810306

w jakim miescie zaczynales?! :-/ tez chce ze staffa lac ;p bo mam tego OC 2 i nie mam zadnych zadan do wykonania ;-< zaczynalem w WuTang

Kostex 05-01-2007 10:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shubik (Post 1174550)
w jakim miescie zaczynales?! :-/ tez chce ze staffa lac ;p bo mam tego OC 2 i nie mam zadnych zadan do wykonania ;-< zaczynalem w WuTang

tijan jakoś tak :P

Meryba Jak w to grać mam już instalke założyłem ten id i password a jak w grze wpisuje to to mi wychodzi że Login failed ......... pomocy.

musisz wejść na stronke zalogować się:P nacisnąć play i dużą role odgrywa czy wpiszesz nick z małej czy z dużej i chyba konto musisz aktywowac na emailu ^^

Meryba 05-01-2007 13:36

up
Musze aktywowac?Nie dostałem e-miala po 2 dniach zrobiłem nowe konto ale znowu to samo...

Kostex 05-01-2007 13:58

nie pamietam czy trzeba aktywować sprubój nick wpisać z małej litery pokombinuj a jezeli trzeba to załóż konto na o2.pl tam szybko dochodzi :p

napisz na 4810306 siedze na niewidoku

Gorek of Guardia 05-01-2007 20:42

Elo ja tez gram w ta extra gre nick to Gorek tylko mam pewien problem trenujac kung fu udezalem z nogi a walac w jakies moby tylko wale piesciami ? co jest ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:32.